Saját filmstúdiót akar az Activision?

  • Írta: fojesz
  • 2014. augusztus 20.
  • Pletyka
Link másolása
Ha úgy vesszük, a Call of Duty-játékok a maguk rövid, de annál látványosabb kampányával önmagukban is interaktív filmeknek tekinthetők, azonban a hírek szerint az Activision nem állna meg itt...

A The Information értesülései szerint saját filmstúdiót alapítana az Activision, aminek pont az lesz a célja, amire elsőre tippelnél: filmeket és tévésorozatokat kell majd készítenie a kiadó játékai alapján. Az Activision nem kommentálta a pletykákat, és valószínűleg nem is fogja; különben is, a hírek szerint Bobby Kotick még mindig keresi a megfelelő embert a csapat vezetésére.


A felállás szerint az Activision nem licencelné csak úgy a címeit, inkább maga felügyelné az adaptációk készültét, az viszont érdekes kérdés, hogy ezen felül mennyire folyna bele a munkálatokba. Ha a Marvel-modellt választja, maga is készítheti őket, azonban a Ubisoftéhoz hasonló megoldás sem elképzelhetetlen: a franciák filmstúdiója arra hivatott, hogy szorosan együttműködjön más filmesekkel, és inkább a kreatív kontrollért felel.

A Warcraftból egyébként éppen most készül film, itt a Blizzard aktívan közreműködik.

7.
7.
PaprikaJancsi
6.
6.
shooter1234
Simán le tudnának tenni akár egy nagyobb cod filmet is az asztalra, ami mondjuk két CoD rész között játszódna, lényeg hogy történetet tudnak írni, szóval lehet még jó is lenne a film.
5.
5.
Cristiano
ne legyen cod semmi értelme
4.
4.
N!ghtmare
CoD, atyaég. Mass Effect filmet a népnek!
3.
3.
Raam989
Viszont egész estés filmek nem érdekelnének, mert játékból nem lehet értelmes filmet készíteni, ezt már számtalanszor megtapasztaltuk, még akkor is, ha van néhány ellenpélda.
1.
1.
Raam989
Én szívesen látnék olyan kisfilmeket a CoD játékok mellé, mint pl a Ghost Recon: Alpha is volt, vagy akár olyanok is jöhetnének, mint az új MK játékok websorozatai.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...