ZEN Pinball

Derék honfitársaink újfent flippert fejlesztenek, ezúttal kizárólag PlayStation 3 konzolra.
1697733013

Harminckét embert bocsájtottak el a magyar Zen Studiostól

A Pinball FX-sorozat mögött álló, nemzetközileg is elismert magyar stúdiót is elérte a tulajdonos elbocsátáshulláma. A hónap elején 32 munkatársuk veszítette el az állását, egyik pillanatról a másikra.
1605769200

Alaposan bevásárolt a THQ Nordic anyacége

Az egyre terjeszkedő Embracer Group csinos nagybevásárlással zárja az évet: 13 játékstúdiót vett meg, derül ki a féléves pénzügyi jelentéséből. A felvásárolt csapatok között van a budapesti illetőségű Zen Studios is.
1418065200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések és filmpremierek. A karácsony előtti levezetésben főleg kiegészítéseknek és portoknak örülhetünk, de most debütál az új Lara Croft-játék is.
1413288000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatódik az őszi játékdömping, ezen a héten is nyakig állunk majd a friss játékmegjelenésekben. Izgulhatunk Shinji Mikami új horrorjátékában, Claptrappel zúzhatunk az új Borderlandsben, és nekieshetünk a Forma 1-nek is.
1408982400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ahogy közeleg az iskola rajtja és a nyár vége, úgy sűrűsödnek a játékmegjelenések is - logikus, hiszen nyáron nem lehet tanulás helyett játszani. Lássuk a vakáció utolsó hetének premierjeit!
1303927200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét sokkal lazább lesz, mint az előző, de pihenni is kell, ugye. Az önjelölt szuperhősök azért jól fogják magukat érezni, úgy néz ki, a teniszfanatikusok is megtalálják majd a számításukat, és ha mutánsok főszereplésével készült Diablo-t kerestél, akkor is jól fog telni a heted.
1242038940

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten boltokba kerül végre a magyar fejlesztésű Battlestations: Pacific, de olyan érdekességek is érkeznek, mint a konzolos Sacred 2: Fallen Angel.