Final Fantasy XIV Online PC, PS3, PS4, PS5

A 2009-es E3 Sony konferenciáján bemutatott legújabb Final Fantasy játék, mely PC-re és Playstation 3-ra is meg fog jelenni. Az FFXIV az online móka kedvelőit hivatott szórakoztatni.
1632038400

Final Fantasy XIV - íme, az Endwalker új képességei

Néhány hónapon belül megérkezik a Final Fantasy XIV legújabb nagy expanziója, az Endwalker, amely alaposan kibővíti a játékosok képességeinek tárházát is. Ezt mutatja be a mai videó.
1631253600

Ezzel készül a Square Enix a Tokyo Game Show-ra

Az idei Tokyo Game Show szeptember végén esedékes, és a kisebb-nagyobb kiadók mellett a Square Enix is részt fog venni rajta. Egy tucat játékkal készülnek, most konkretizálták, hogy melyekkel.
1626073200

Íme, a Final Fantasy XIV: Endwalker gépigénye

Ősszel a Final Fantasy XIV negyedjére bővül nagyot, méghozzá az Endwalker kiegészítővel. A Square Enix a minap közzétette, hogy milyen gép kell alá, hogy fusson, és még egy benchmark-videót is kaptunk, hogy letesztelhessük.
1625562000

Játékosrekordot döntött a Final Fantasy XIV

A Final Fantasy XIV Online továbbra is derekasan tartja magát, ősszel például újabb kiegészítő elé néz. Ám úgy látszik, lényegesebb új tartalom nélkül is fel tud pörögni: a tegnap többen játszottak vele egyszerre, mint valaha.
1621852200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Lehet, hogy a május vége nem tud felmutatni olyan nagy megjelenéseket, mint a hónap többi része, de azért így sem lehet okunk panaszra, hiszen tavaszzáróként még olyan címek futnak be a héten, mint például a Biomutant vagy a King of Seas.
1621072800

Friss részletek a Final Fantasy XIV: Endwalkerről

Pontos dátum, számos új infó és rengeteg friss látnivaló érkezett a Final Fantasy XIV Online következő nagy expanziójával, az Endwalkerrel kapcsolatosan, egyenesen a FFXIV Digital Fan Festről.
1615204800

Final Fantasy XIV - lecsaptak a nyerészkedőkre

A Square Enix több mint ötezer játékost tiltott ki véglegesen a Final Fantasy XIV Online világából. A delikvensek valódi pénzért árultak játékbeli árukat vagy szolgáltatásokat, ezt pedig természetesen tiltja a felhasználói szabályzat.
1612688400

Final Fantasy XIV - közeleg a PS5-ös bétateszt

Izgalmas híreket kaptak a Final Fantasy XIV rajongói a hétvégére: a Square Enix bejelentette, hogy hamarosan kezdetét veszi a PlayStation 5-ös kiadás nyílt bétatesztje, és bemutatkozott a legújabb kiegészítő is.
1590314400

Ingyenes a Final Fantasy XIV: Starter Edition PS4-en

Az Egyesült Államokban hosszúhétvégéznek, a Square Enix ennek apropóján ingyenesen letölthetővé tette a Final Fantasy XIV: Starter Edition PlayStation 4-es változatát, amellyel egy teljes hónapon át nyúzhatjuk az MMORPG-t.
1582628497

A Square Enix és a Capcom sem megy a PAX Eastre

Miután korábban a Sony lemondta a részvételét a bostoni PAX Eastről, most két újabb nagy kiadó csatlakozott hozzá. Sem a Square Enix, sem a Capcom fejlesztői nem vesznek részt a rendezvényen, bár nem minden programjuk marad el.