Resident Evil: Portable

A Capcom sikersorozata, a Resident Evil végre tiszteletét teszi PSP konzolon is - derült ki a 2009-es E3 kiállítás Sony konferenciáján.
1362502800

Jön a hatodik Resident Evil-film

Tudjuk, hogy senkinek nem tetszett a legutóbbi Resident Evil-film, de mégis mindenki megnézte: éppen ezért készül most a hatodik rész, amire egyébként már a Retribution végén is utaltak a készítők.
1347876000

Resident Evil: Retribution - jó is, meg nem is

Az Egyesült Államokban az elmúlt hét legnézettebb filmje volt a Resident Evil: Retribution, azonban az ötödik epizód még így is a második legrosszabb rajtot vette a Resident Evil alapján készült mozifilmek között. Globális szinten vélhetően jobban teljesít majd a legújabb felvonás.
1318071600

Resident Evil - muszáj elszakadni a gyökerektől

A Resident Evil-franchise fejese szerint ha nem szakadnának el a sorozat gyökereitől, s nem készítenének időnként más stílusú játékokat is ebben a világban, akkor a vásárlóknak hamar elege lenne az egészből. Jogos felvetés, de vajon tényleg igaza van Kawata-szannak?
1310223652

Elképesztő kiadás a Resident Evil 15. szülinapjára

Ebben az évben ünnepli 15. születésnapját a zombis játékok ősapja, a Resident Evil. Azóta már megszámlálhatatlanul sok fő epizódot és mellékágat megélt frencsájz tiszteletére a Capcom igazán különleges kiadással készül. A Resident Evil 15th Anniversary Box minden rajongónak kötelező.
1305538217

Tokióban játszódik majd az új Resident Evil film

Egyenesen Milla Jovovich, a Kaptár filmek bájos főszereplő hölgye szellőztette meg az új infókat a Resident Evil: Retribution kapcsán, mely zsinórban a sorozat ötödik epizódja lesz. A jövő év végén mozikba kerülő akcióbombáról a hölgy Twitter-üzenetéből tájékozódhattunk. Cooltúrálódjunk kicsit!
1303308000

Komplett tatarozáson megy át a Resident Evil 6

A Capcom producere szerint a Resident Evil hatodik része teljes átalakításon megy majd keresztül, s bár bizonyos tekintetben figyelembe veszik majd az elődök által lefektetett alapokat, az új játék mégis teljesen más lesz. Nem, nem az Operation Raccoon City-ről van szó, hanem az igazi hatodik részről.
1302076835

15 éves a Resident Evil, videón az új játékok

Igazán stílusos keretek között ünnepli a Capcom a népszerű zombis sorozatuk 15 éves fennállását. Több régi kedvenc HD-felbontásra húzott verzióját teszi elérhetővé, de idén több új címet is megjelentet a japán vállalat - ezt mutatja be az ünneplés apropóján közzétett videó.
1299344400

Készül a következő Resident Evil-film

Azt hiszem, senkit nem ér különösebb meglepetésként, hogy már készül a következő Resident Evil-film, főleg, ha azt nézzük, hogy az előző irgalmatlan nagy sikert aratott. Persze a folytatás is teljes 3D-s támogatással érkezik, és remélhetőleg még több dolgot vesznek át a játékokból.
1288357977

Keiji Inafune elhagyja a Capcomot

Huszonhárom év után elhagyja a Capcomot a Resident Evil, a Dead Rising és az Onimusha játékok szellemi atyja, Keiji Inafune. A mester lépése szinte előre megjósolható volt, elvégre már többször is szóban temetni kezdte a japán játékipart, igaz, a Capcomhoz mindvégig lojális maradt.
1284471513

Szépen nyitott a Resident Evil: Afterlife

Bár a készítők számtalanszor kijelentették, hogy nem folytatják a Resident Evil-filmeket, végül mégis elkészült a negyedik rész és tessék: az Afterlife nyitott a legjobban az eddigi részek közül, Paul W.S. Andersonék már az ötödik részt tervezgetik. Lesz új animációs film is egyébként.