Resident Evil - muszáj elszakadni a gyökerektől

  • Írta: InGen
  • 2011. október 8.
  • Hír
Link másolása
A Resident Evil-franchise fejese szerint ha nem szakadnának el a sorozat gyökereitől, s nem készítenének időnként más stílusú játékokat is ebben a világban, akkor a vásárlóknak hamar elege lenne az egészből. Jogos felvetés, de vajon tényleg igaza van Kawata-szannak?

Masachika Kawata, a Resident Evil producere arról beszélt, hogy ő nem feltétlenül csak túlélőhorrort lát ezekben a játékokban: gyakorlatilag minél jobban szeretnék kihasználni a franchise-ban rejlő lehetőségeket, amit egyébként az emberek szeretnek.


"A Resident Evil még mindig nagyon-nagyon népszerű, s mi ezért hálásak vagyunk, s teljesíteni szeretnénk az összes rajongói kérést, amit csak lehet. Az emberek sok különböző játékélményt szeretnének megtapasztalni a Resident Evil-univerzumban, s mi abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy ezeket elkészíthetjük különböző játékok formájában" - mondta Kawata, majd hozzátette, ha a Resident Evil végig a túlélőhorror műfajban maradt volna, a játékosok már rosszul lennének tőle.

Ennek eredménye, hogy jövő februárban érkezik a Resident Evil: Revelations, valamint télen a Resident Evil: Operation Raccoon City.

24.
24.
ReNegAdE
#23: Mondasz valamit!:))))
23.
23.
Ezt a Kawata nyilatkozatot nem véletlenül 10 évvel ezelőtt vették fel? :D
16.
16.
arhatati
#14: A Zéro-t ki is felejtettem a felsorolásból (ott van nagyon), bár személy szerint a gamecubos Resident1 felújítása a csúcs nálam :D!!
14.
14.
ReNegAdE
Nekem a nagy kedvenceim az 1. és a 2. rész volt,aztán kb 6 éve hozzá jutottam egy Gamecube-hoz és a Zéro-hoz!Azóta nálam az a csúcs a Resident sorozatban!Nagyon örülnék ha valami olyat hozznának össze újból!De tudom azt is hogy akármilyen szart is kidobnak majd Resident Evil címen futok és megveszem!:)
12.
12.
arhatati
#11: Én leszedtem a négyet és számomra csalódás, mert több részt kivágtak belőle, azaz rövidebb lett (a gamecube- os verzió volt meg). Szóval a kettő közül inkább az öt. Bár megszereztem a Code Veronica-t is és az még mindig nagyon jó :) Bár a grafika nem éppen változott sokat :D De játék fantasztikus!!

Szerintem jó túlélőhorror kéne, nem akciójáték ezzel a címmel!!! Az eredeti részek az 1,2,3, CV azok voltak a jók és számomra megunhatatlanok.
11.
11.
kalandorklubbja
Melyiket érdemesebb megvennem resi 4 HD? vagy resi 5? csak mert az ötnek nagyon szép a grafikája plusz jó kis coop lehetőség...
10.
10.
Mortis
Ez mind szép és jó, de mikor adtak ki az eredeti hagyományokat nem tövig alázó játékmenettel rendelkező produktumot? Ja, hogy már lassan egy évtizede, akkor rendben...
8.
8.
Teuton
Szerintem többet érne ha ritkábban de jobbat adnának ki.
7.
7.
Deadpool
Szerintem a RE5 is jó volt, de ami pedig igazán f.sza volt, az a DLC-je, a Lost in Nightmare(lehet nem jól írtam le). Az igazi kis múltidézés volt. A filmeknél pedig egyet kell értenem veletek. 1-2 még elment, kellemes film volt, de a többi rész, eh.... főleg ez az Alice dolog, a játékban sehol nem volt, itt meg már egy "istent" csináltak belőle. Az 5. részben nem nagyon tűnt fel, hogy ember lenne, hiába vették el az "erejét", a harc meg Wesker ellen, eh, egyenesen szánalom volt, hogy nem tudtak kitalálni valami mást, másolni kellet a játékot. Hopp, eltértem a tárgytól :D nem kell új Resi játék, hanem az eddig megjelent részeket nyomják fel HD-ba :D soksok extrával megspékelve. Na meg jöhetne a DMC 1-3-ig is :D
5.
5.
azazel
Hát bazze...azér ez már gáz,hogy még a készítők sem tudják visszaadni az első három rász teljesítményét...és igazad van Griewer!
4.
4.
krisztian66666
#2 Teljesen igazad van! A resident evil 3 és a 4 teljesen rossz volt!(A filmekről beszélek per pillanat :D) Az 5 nem volt szerintem akkora borzalom, de nekem a 4 jobban tetszett......
2.
2.
Griewer
Ehhez annyit tennék hozzá, hogy a húdenagylehetsőgekrejlenekbenne effektus azóta sem jön össze nekik, mivel még mindig nem egy kib*szott akciójáték a RE, hanem egy túlélő horror. A probléma ott van, hogy ezt kedves Kawata nem képes megemészteni. Menjen azt fejlesszen COD-ot ha értelmetlen lövöldözést akar, a Residentből pedig végre csináljanak egy tisztességes játékot, és egy tisztességes filmet
1.
1.
felegyi
Lehet hogy már rosszul lennénk tőle, de perpillanat a túlélő horror hiánya miatt vagyunk rosszul!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...