Assassin's Creed III PC, PS3, PS4, SW, WIIU, X360, XBOXONE

Az Assassin's Creed-sorozat harmadik része: irány az amerikai függetlenségi háború!
1347463847

A Steam és az Origin babérjaira törhet a Uplay

A Ubisoft digitális áruháza, a Uplay jelenleg a kiadó kínálatából származó címeket árusítja, ám ez változhat a jövőben. A franciák fejese, Stephanie Perotti elárulta, hogy már erősen gondolkoznak azon, hogy third party játékokat is elérhetővé tesznek a szolgáltatáson keresztül.
1347354000

Assassin's Creed III - a maják nyomában

Gameplay videó formájában is megleshetjük, mit kínál majd az Assassin's Creed III egyik előrendelői akciójához mellékelt DLC: a Lost Mayan Ruins című egyjátékos küldetés - bár a név sejteti - ősi romokhoz kalauzol el bennünket, ahova Connor Indiana Jonest megszégyenítő módon jut el.
1347026423

Assassin's Creed III - TV-reklám érkezett

Ráadásul nem is akármilyen! Egy dologhoz nagyon értenek a Ubisoft marketingesei: a mesteri hatáskeltéshez. Az újonnan napvilágot látott TV-spotot megtekintve legszívesebben mi is magunkra öltenénk az orgyilkosok gúnyáját, és leszaladva a térre, heves tisztogatásba kezdenénk. Halál a templomosokra!
1346850021

A Ubisoft leselejtezi a DRM védelmet

A francia kiadó hiába küzdött foggal-körömmel a PC-s kalózkodás ellen, a folyamatos internetkapcsolatot megkövetelő DRM pont azokkal cseszett ki, akikkel nem lett volna szabad. Az eredeti szoftverek tulajdonosai lázongtak a megkötések ellen, szerencsére a Ubisoft jó irányba lépett az ügyben.
1346828447

Assassin's Creed III - parkour a valóságban

Az orgyilkosos cím teljes erőbedobással képviseltette magát a múltheti PAX rendezvényen, a Ubisoft olyan komolyan gondolta promóciót, hogy egy parkour specialistát - Ronnie Shalvist - is felkért, hogy ugyan öltözzön már Connor gúnyájába, és ugráljon egy sort a házak tetején! A végeredmény csekkolható.
1346774437

Assassin's Creed III - havonta jönnek az új DLC-k

Az október 31-i premier után havonta érkeznek új letölthető tartalmak az Assassin's Creed III többjátékos módjához. A hírt maga a Ubisoft Annecy direktora, Damien Keiken erősítette meg a CVG magazinnak. Az utánpótlás folyamatos lesz, a pletykák szerint Season Passt is vásárolhatunk.
1346269277

Assassin's Creed III - kulisszák mögött a harc

A mai napon megjelent az Assassin's Creed III kulisszái mögé tekintő videósorozat második része. Ezúttal a vegytiszta csihi-puhin lesz a hangsúly: számba vesszük a fegyvereket, az alkalmazható taktikát és sok minden mást is. Új infók első kézből, a fejlesztőktől - kattanj rá!
1346174400

Assassin's Creed III - tengeri csata kommentárral

A Ubisoft újra kiadta a Gamescomon már látott játékmeneti felvételt, mely a tengeri hadviselést mutatja be az Assassin's Creed III-ból - ezúttal fejlesztői kommentárral. Navigálhatunk a vizeken, parancsokat osztogathatunk a saját hajónkon és ágyúzhatunk kedvünkre. Örömteli.
1345728020

Kulisszák mögött az Assassin's Creed III

A Ubisoft négyrészes videósorozatot indított a mai napon - ennek első fecskéje landolt nálunk. A játék fejlesztésének hátterét ismerhetjük meg mélyebben, s nagyjából képben lehetünk azzal, hogy mire számítsunk az októberi megjelenéskor. Elcsépelt szófordulat, tudjuk, de rajongóknak kötelező!
1345636814

Így készült az Assassin's Creed III: Rise trailer

Az amerikai Függetlenség Napja apropóján ütős élőszereplős előzetest kapott az Assassin's Creed III. A Ubisoft jóvoltából most megtudhatjuk, hogy miként készült a rövidfilm. A forgatás kulisszatitkaiba csöppenünk - igen kemény dió az, hogy kellőképpen vissza tudják adni az autentikus élményt.