Michael Jackson: The Experience , 3DS, DS, PS3, PSP, Vita, X360

A 2009-ben elhunyt Michael Jackson nagyszerű dalait tartalmazza majd ez a táncjáték. A Wii-s változat mellé a mester kesztyűjének másolata is ajándékba jár!
1298044800

Januárban is a Black Ops volt az amerikai kedvenc

Az NPD Group közzétette a januári toplistáját az amerikai játék- és konzoleladásokról, s bár a piac szinte minden szempontból gyengébben szerepelt a tavalyi évhez képest, a kiegészítők értékesítései szerencsére javítanak egy picit az összképen. A slágercím továbbra is a legújabb Call of Duty volt.
1297704042

Ubisoft: 6,5 millió Brotherhood, növekvő bevételek

Végre a Ubisoft is közzétette a tavalyi év utolsó negyedére vonatkozó pénzügyi helyzetjelentését, amiből többek között az is kiderült, hogy a francia illetőségű cég legfontosabb címei közé az Assassin's Creed és a casual játékosoknak szánt Just Dance sorozatok tartoznak.
1295266539

Áprilisban jön a kinectes Michael Jackson-játék

A Pop Királyának lenni igen felelősségtudatos foglalkozás, a Ubisoft Michael Jackson: The Experience-ét Jacko színpadi előadásai és videói ihlették. Az Xbox 360-as verzióra tavaszig még várni kell, áprilisban mozoghatunk úgy a szenzor előtt, mint a legendás Jacko.
1294999200

Visszaestek az amerikai játékeladások 2010-ben

Az NPD Group a megszokott módon közzétette az amerikai játék- és konzoleladásokat összegző statisztikáit a legutóbbi hónapból, s egyúttal az egész évre vonatkozó adatairól is beszámolt. Bár a Call of Duty: Black Ops óriási siker, és a mozgásérzékelős cuccokat is imádják, az eladások visszaestek.
1291928624

Michael Jackson: The Experience teszt

A rendszerváltás utáni időszak fiatalságunk legszebb éveit hozta el. Dallas, Cherry Coke, Torgyán József, Szerencsekerék, és játéktermezés, míg a zsebpénzből futotta. A SEGA Rally és a léghoki mindenhol ott volt, táncgépet viszont nem találhattunk bárhol Siófokon.
1291644000

Anglia - a Black Ops visszaelőzte a GT5-öt

Kíváncsiak leszünk, hogy pár hét alatt mekkora eladásokat tud produkálni a Gran Turismo 5, mert látszólag nem kaszál annyira, mint azt sokan várnák tőle. Angliában, a világ legnagyobb autórajongó országában például jelenleg csak a negyedik helyen áll a listákon.
1291392042

Vuvuzelával harcol a Ubisoft a kalózok ellen

Emlékeztek még a nyári focivébére? Tudtok mondani egy dél-afrikai futballjátékost? És egy tradicionális népi hangszert? Na ugye. A vuvuzelákra mindenki emlékszik, jobbára még azok is, akik egyébként annyira kerülik a focit, amennyire csak lehet. És a Ubisoft most velük áll bosszút a kalózokon.
1290418771

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Igen, végre eljött ez a hét is: úgy tűnik, most már semmi sem választhat el bennünket attól, hogy a kezeink közé vehessük a Gran Turismo ötödik részét. A játék régóta készült, sokat is késett, most pedig nagyok az elvárások vele szemben, de remélhetőleg nem kell csalódnunk a Polyphony Digitalban.
1288871204

A Ubisoft megvette a Jacko-játék fejlesztőit

Olyannyira biztos a pop királyának életfilozófiáját megcélzó játék sikerében a francia kiadó, hogy megvásárolta annak fejlesztőit, a Longtail Studiost. Enyhe szkeptikussággal állunk a Michael Jackson: The Experience előtt, vajon tényleg ennyi potenciál van a témában, hogy a Wii verzióhoz fehér kesztyűt mellékelnek?
1286459407

Vezető Kinect-fejlesztő akar lenni a Ubisoft

A Ubisoft amerikai részlegének elnöke, Laurent Detoc beszélt a Gamasutrának a kiadó jövőbeli terveiről. Detoc szerint vezető Kinect-fejlesztők akarnak lenni a külsős cégek között, hiszik, hogy a táncjátékok előtt óriási jövő áll, és kevesebb játékot készítenek majd, de azok legalább kidolgozottabbak lesznek.