Áprilisban jön a kinectes Michael Jackson-játék

  • Írta: zoenn
  • 2011. január 17.
  • Megjelenés
Link másolása
A Pop Királyának lenni igen felelősségtudatos foglalkozás, a Ubisoft Michael Jackson: The Experience-ét Jacko színpadi előadásai és videói ihlették. Az Xbox 360-as verzióra tavaszig még várni kell, áprilisban mozoghatunk úgy a szenzor előtt, mint a legendás Jacko.

Tavaly novemberben jelent meg a Michael Jackson: The Experience, elsőként Nintendo Wii-re, ami nem igazán jött be nekünk, bízunk benne, hogy a Microsoft mozgásérzékelős technológiáját kihasználva sokkal érdemlegesebb próbálkozás lesz Jacko hitvallását videojátékba önteni.

A Kinectet is kihasználó, Xbox 360-as változat 2011. április 12-én landol a boltok polcain. A Ubisoft már a kezdetek óta hisz a mozgásérzékelős játékokban rejlő lehetőségekben, így a 3D-s kamera segítségével sokkal precízebben kivitelezhető a Király mozdulatainak visszaadása, bár a Wii-s változat faramucisága miatt, lássuk be, eléggé kétkedve állunk az ötlet előtt. Talán méltó lesz végre Michael Jackson nevéhez?

Nem titok, a Ubisoft szeretne lenni a legjobb kinectes third-party fejlesztő, melyhez már nem szükséges kontroller, csak a kéz, az arcmimika és a test mozgása. Az első probálkozás is hagyott némi kivánnivalót, a Fighters Uncaged nem lett igazi hardcore cím, reméljük, 2011-ben ez másként alakul a franciáknál.

12.
12.
Mortis
Akik játszanának ezzel, azoknak kedves egészségükre!
11.
11.
Hardy
Jó pofa játék lesz, a Kinecketeseknek.
10.
10.
PcSanyko
#9: Jah a DISCO-ban meg csak néznek meg JACKO a moziban :D
9.
9.
NECROSMOKE
Hát kiváncsi leszek.Ha jó lesz akkor ellopok pár mozdulatot a KIRÁLYTOL R.I.P.
8.
8.
mdr88
Azért kíváncsi leszek, hogy a képen látható bedőlést mégis hogy kell majd megoldani, anélkül, hogy pofára ess :D:D
7.
7.
Apostol360
majd elkell kapkodni a játékba az ovisokat meg ilyenek? :D:D:D:D és akk kell pereskedni h az nem is úgy volt igaz? :D:D(csak viccből írtam :DD: nem hiszem h elkapkodta őket :D:D )
6.
6.
hakydakillah
4. Egy kis humoros mondat volt, ha nem érted a viccet, azon nem kell felháborodni szerintem :-) De komolyabb szemszögből, ha valakit Király-ként emlegetnek, legyen az hivatalból, vagy a zene műfajában, az igenis rengeteg felelősséggel jár… MJ-nek is mindig kellett hoznia a maximumot, és hozta is. Ez már olyan eltörölhetetlen jelző, mint Elvisnél…
4.
4.
Grand Hustle President
#3: Az az első mondat úgy hülyeség, ahogy van!

"felelősségtudatos foglalkozás"
Énekesnek lenni? Ugyan már!
3.
3.
hakydakillah
1. ha jól értelmezed, akkor nincs a mondattal semmi gond... Úgy magyaráznám, hogy a játéknak hála, az elhunyt MJ nyomdokaiba léphetsz, de készülj fel: A Pop Királyának lenni igen felelősségtudatos foglalkozás.
2.
2.
Joc1
reméljük ez jobb lesz mint a wii-s változat
1.
1.
Grand Hustle President
"A Pop Királyának lenni igen felelősségtudatos foglalkozás"

2009-ben eltávozott az élők sorából.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...