Batman: Arkham City PC, PS3, WIIU, X360

Folytatódik a Batman: Arkham Asylum, az új rész még jobb lett, mint elődje, az pedig nem kis dolog! A játékhoz DLC-k is megjelentek.

Így muzsikál a Batman: Return to Arkham

A tengernyi összehasonlító videó után következzen a Digital Foundry kötelező teljesítménytesztje, melyből kiderül, hogyan muzsikál a Batman: Arkham Asylum és a Batman: Arkham City a PlayStation 4-en és az Xbox One-on.

Batman: Return to Arkham - visszatérünk Gothambe

Ezen a héten mutatkozik be a Batman: Arkham-sorozat első két részének felmelegített változatát tartalmazó Batman: Return to Arkham csomag. Most befutott az utolsó előzetese.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatódjon hát az október, a kiadó és fejlesztőcégek ezt a hetet sem aprózták el. Végre boltokba kerül az első világháborús Battlefield, és a stratégák is finom csemegének néznek elébe, jön a Civilization VI.

Októberben jön a Batman: Return to Arkham

Pontos megjelenési dátumot kapott a remasterelt Arkham-játékokat tartalmazó Batman-csomag. Emellett kaptunk egy közel ötperces trailert is, melyben megcsodálhatjuk, hogy mennyit fejlődött a grafika.

Return to Arkham - leghamarabb novemberben?

Állítólag komoly framerate-problémái vannak a felújított Batman: Arkham-játékoknak, az Eurogamer értesülései szerint ezért kizárt, hogy novembernél előbb boltokba kerüljön a remaster-csomag.

Késik a Return to Arkham, és nem tudjuk, mennyit

A jövő hónap végére ígérték eredetileg a Batman: Return to Arkham csomagot, a Warner Bros. azonban eltolta a megjelenést. Az igazán rossz hír az, hogy ezúttal nem is árulta el, mikor számíthatunk a premierre.

Összehasonlító videón a Batman: Return to Arkham

A múltkori képek után következzen egy jó minőségű összehasonlító videó, amelyből kiderül, mennyit változtak külsőre a felújított Batman: Arkham-játékok. Érdekes, de nem minden esetben egyértelmű a remasterek előnye.

Ennyit változtak a felújított Batman-játékok

Tegnap végre hivatalosan is megerősítették, hogy megújulva tér vissza az első két Batman: Arkham-játék. Mára egy képcsokor jutott, egy Reddit-felhasználó jóvoltából megnézhetjük, mennyit változtak a remasterek.

Unreal Engine 4 fut a felújított Batman-játékok alatt

A Warner Bros. hivatalosan is megerősítette, hogy felújítja az első két Batman: Arkham-játékot. Esélyes, hogy a Batman: Return to Arkham című csomag az év egyik legrosszabbul őrzött titka.

Batman: Return to Arkham - ez lenne a dobozkép?

Egy esetleges dobozképpel tűnt fel újra a Rocksteady-féle Batman-sorozat felújított változata. Nagy eséllyel tényleg csak az Arkham Asylum és Arkham City epizódok kapnak helyet benne.