Batman: Arkham City PC, PS3, WIIU, X360

Folytatódik a Batman: Arkham Asylum, az új rész még jobb lett, mint elődje, az pedig nem kis dolog! A játékhoz DLC-k is megjelentek.
1467115560

Késik a Return to Arkham, és nem tudjuk, mennyit

A jövő hónap végére ígérték eredetileg a Batman: Return to Arkham csomagot, a Warner Bros. azonban eltolta a megjelenést. Az igazán rossz hír az, hogy ezúttal nem is árulta el, mikor számíthatunk a premierre.
1463994000

Összehasonlító videón a Batman: Return to Arkham

A múltkori képek után következzen egy jó minőségű összehasonlító videó, amelyből kiderül, mennyit változtak külsőre a felújított Batman: Arkham-játékok. Érdekes, de nem minden esetben egyértelmű a remasterek előnye.
1463670000

Ennyit változtak a felújított Batman-játékok

Tegnap végre hivatalosan is megerősítették, hogy megújulva tér vissza az első két Batman: Arkham-játék. Mára egy képcsokor jutott, egy Reddit-felhasználó jóvoltából megnézhetjük, mennyit változtak a remasterek.
1463581500

Unreal Engine 4 fut a felújított Batman-játékok alatt

A Warner Bros. hivatalosan is megerősítette, hogy felújítja az első két Batman: Arkham-játékot. Esélyes, hogy a Batman: Return to Arkham című csomag az év egyik legrosszabbul őrzött titka.
1462708800

Batman: Return to Arkham - ez lenne a dobozkép?

Egy esetleges dobozképpel tűnt fel újra a Rocksteady-féle Batman-sorozat felújított változata. Nagy eséllyel tényleg csak az Arkham Asylum és Arkham City epizódok kapnak helyet benne.
1462451389

Készül a Batman: Arkham Collection?

Minden jel szerint a Warner Bros. az új konzolokra is elhozza az első két Batman: Arkham-játékot, viszont az Origins alcímmel ellátott epizód kimarad a szórásból. Ezúttal egy olasz kiskereskedő szellőztette meg a gyűjteményt.
1458324002

A hét legjobb játékakciói

Ezen a héten többek között a Ubisoft és a Square Enix játékai is akciósan szerezhetőek be, kezdve az Assassin’s Creed: Syndicate-tel vagy az új Hitman premierje alkalmából jól árasított korábbi Hitman-epizódokkal.
1446116419

Még mindig hemzseg a hibáktól az Arkham Knight

Tegnap óta ismét megvásárolható a Steamen keresztül a Batman: Arkham Knight PC-s változata. A Rocksteady és a Warner Bros. azzal köszöni meg a rajongók türelmét, hogy négy ingyenes játékot és új bugokat ad ajándékba.
1432562418

Egyre biztosabb a Batman: Arkham remastered

Nagyon úgy néz ki, hogy igazak lesznek a márciusi pletykák, és még az év végén visszatér a Batman: Arkham-sorozat első két felvonása. Egy kiszivárgott kérdőív szerint a felújított változatok PS4-re és Xbox One-ra készülnek.
1427116140

Újrakevert kiadást kapnak a Batman-játékok is?

A legfrissebb pletykák szerint a Warner Bros. és a Rocksteady is felül a remaster-vonatra, és újrakevert kiadást készítenek az első két Batman: Arkham-játékból. A csomag megjelenése karácsonykor várható.