Nier

A Nier Playstation 3-ra szánt változata, más történettel ám remek hack & slash harcrendszerrel, mely Európában Xbox 360-ra is megjelent.

A fizetésre várnak a Nier: Automata fejlesztői

Yoko Tarót, a Nier: Automata direktorát egy interjúban kérdezték meg, hogy elkészítené-e az első Nier-játék remake-jét. Mint mondta, a csapat szívesen összehozná a feldolgozást, egyelőre azonban még a fizetésüket várják.

Friss látnivalón a Nier folytatása

A Square Enix idei E3-as konferenciáján mutatkozott be a nagy sikerű Nier folytatása. A játékról se akkor, se azóta nem árult el semmit a Platinum Games, és most is csak egy árva koncepciós rajzra futotta tőlük.

Megjött a Nier: World of Recycled Vessel DLC

World of Recycled Vessel néven már be is futott az első Nier DLC, mely 15 új pályával, új ellenfelekkel, ruhákkal és fegyverekkel bővíti az alapjátékot.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kellemes hétnek nézünk elébe, megjelenik végre a PC-s Splinter Cell: Conviction, jön a focivébé hivatalos játéka és bemutatkozik a Street Fighter IV bővített változata is.

Nier

Azt hiszem mindenki számára világos, milyen sok játék is jelenik meg manapság. Habár a Gamekapocs igyekszik minden fontosabb címet letesztelni, nyilván akad több száz, sőt, több ezer olyan anyag is, ami sosem kerül elénk. Aki tehát a saját ízlésének megfelelő és stílusú játékkal szeretné tölteni az idejét, az nagy valószínűséggel találni fog olyat, ami maximálisan megfelel az étvágyának.

Teljesen beteg az új NieR előzetes

Eddig sem nagyon tudtuk mire vélni a NieR kerettörténetét és háttérvilágát, s az új előzetes sem volt épp a segítségünkre. Az év legbetegebb játéka készül.

Vadi új screenshotok landoltak a galériában

Ajánlatunk unalmas szombat délutánra: APB, Enslaved, FIFA, Final Fantasy XIV, Lost Planet 2, Nier, Star Wars: The Old Republic, Two Worlds 2, UFC. Soroljam még?

Hétfő délutáni galériafrissítés közel 200 új képpel

Ma délutáni összeállításunkban olyan címek kaptak helyet, mint a Castlevania: Lords of Shadow, az F1 2010, a Final Fantasy XIV és a Red Dead Redemption.

Hétfő esti galériafrissítés az X10 sztárjaival

Mai összeállításunkban szerepel az Alan Wake, a Scrap Metal, a Perfect Dark és a Splinter Cell: Conviction, de vannak új Nier és Two Worlds II képeink is.

Brutális screenshot-felhozatal hétfő estére

Új Aliens vs. Predator, Dragon Age: Origins - Awakening, Nier, Star Trek Online, Supreme Commander 2 és UFC 2010 képek várják az érdeklődőket mai összeállításunkban.