Star Wars: Empire at War

A C&C-s arcok új, ezúttal Star Wars világban játszódó RTS-e. Itt az ideje keményen odacsapni a Sötét Nagyúr-nak, nem srácok? A harc elkezdődött!

UPDT: Empire at War - demó

Nemrég adtunk hírt róla, hogy a LucasArts új RTS-e február 16-án kerül a boltok polcaira - most a demó debütálásáról számolhatunk be Nektek.

Empire at War dátum

A várva-várt Star Wars RTS, az Empire at War megjelenési dátumát végre kitűzte a LucasArts! A játék boltokba kerülésének napja nem más, mint...

Új játék az ex Westwood-os arcoktól

A jelenleg a Star Wars: Empire at War-on dolgozó Petroglyph csapata vadi új sci-fi RTS sorozatot készít, ezúttal a SEGA-val karöltve.

Empire at War - új dátum

Lassan körvonalazódni látszik a Petroglyph fejlesztésének a végleges megjelenési dátuma...

SW:Empire at War Trailer

Egy nagyon hangulatos, látványos, gameplay elemekkel megtüzdelt videót sikerült beszereznünk a készülő LucasArts RTS-ről.

Empire at War - online

A LucasArts ezen az unalmas vasárnapon úgy döntött, fellövi végre a Star Wars: Empire at War című stratégiájának hivatalos honlapját.

Empire at War képek

Lucas apánk szám szerint 14 vadi új screenshotot eresztett szélnek a C&C fejlesztőinek legújabb stratégiájából!

E3 2005 lista

Elérkezett hát az idő, amikor is az IGN csapata közzé tette a már mindenki által oly annyira várt E3 2005-ön bemutatkozók listáját...

SW:Empire at War képek

Nem is értem miért erőlteti a LucasArts az RTS kategóriát. A Force Commanderrel nagyot buktak és ezeket a képeket nézegetve ez most is így lesz.