SW:Empire at War képek

  • Írta: Shifty
  • 2005. február 12.
  • Képek
Link másolása
Nem is értem miért erőlteti a LucasArts az RTS kategóriát. A Force Commanderrel nagyot buktak és ezeket a képeket nézegetve ez most is így lesz.

Daks kolléga adta hírrül még pár hónappal ezelőtt, hogy a LucasArts, újabb RTS játékon dolgozik, melyet Empire at War névre kereszteltek és ami a negyedik epizód története előtt játszódik. Hírszerkesztő kollégám hírét követően, mint messiás úgy vártuk a külföldi lapok scanképjeit, azonban az én lelkesedésem a mai nap folyamán teljesen megtört.

Ezek a screenek valami iszonyatosan néznek ki. Nem is értem miért erőltetik azt, ami nagyon nem megy. Tudnak készíteni egy KotOR-t, egy Republic Commandot, egy Jedi Knightot, akkor minek ez nekünk? Rátok bízom, hogy hogyan ítélitek meg a képeket, de szerintem iszonyatosak...

10.
10.
fojesz
Hát igen... de ahogy ismerem a LucasArts üzletipolitikáját... Vmit ki fongak találni, hogy esetleg kijöjjön konzolra is... Vmikor majd... :D De ez még jövő...
9.
9.
Ca$h
Shifty - Generation F



:D Hm... En csak annyit tudok mondani, hogy itt van egy ujjabb jatek, ami miatt faj, hogy boxom van... :(
8.
8.
Daks
nyugi mar kedveskeim! :D nem kell csirkeboxolni egy hulye jatek miatt! amugy meg ne temessuk el...
7.
7.
Shifty
Természetesen nem, de azért olyan elé nem ülök le, amitől hányingert kapok...5-6 éve ezzel simán játszok, de manapság kinek kell ien??És manapság nem csak a játékélményen van a hangsúly, habár kétlem, hogy az jobb lenne, mint a grafika...gondolj csak bele fojesz. A vásárló mi alapján vesz meg egy játékot???Természetesen a látottak alapján, vagyis a képeket nézi és analizálja majd eldönti, hogy nekem ien szar nem kell. Miféle játékélményről beszélünk, amikor még játszható demó sincs??? A látottak alapján ítélek, ami egyelőre katasztrófa és gondolom azzal Te is tisztában vagy, hogy ez ma már kevés, hogy vigyék a játékot!
6.
6.
fojesz
Te elsősorban a grafika miatt játszol egy játékkal???
5.
5.
Shifty
Mit kezdjek a játékmenettel???Egyszerűen ránézni is rossz...
4.
4.
fojesz
Hát pl. a robbanások nagyon csúnyák... De reméljük legalább a játékmenet jó lesz...

(El lehet majd bújni az aszteroida mezőben...)
3.
3.
Daks
Jezusom... ez kb az imperium galactica 1 grafjaval vetekszik... :D Ami egyebkent annak idejen nagyon is kiralynak szamitott... nade egy mai jatek... áh!
2.
2.
BeX
Ugyan nem néznek ki rosszul a képek még se vagyok oda az ötlettöl...

minek ennyi stratégia ha már Star Wars akkor csinjanak valami vérbeli FPS az kell nekem!

1.
1.
Shifty
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...