Star Wars: Empire at War

A C&C-s arcok új, ezúttal Star Wars világban játszódó RTS-e. Itt az ideje keményen odacsapni a Sötét Nagyúr-nak, nem srácok? A harc elkezdődött!

Jobb a Guild Wars, mint a WoW? - TOP 10

Megérkezett az elmúlt hetek adatai alapján számolt legfrissebb toplista, mely a 10 legkeresettebb PC-s játék nevét tartalmazza. Első helyen a Guild Wars: Factions!

Kiegészül a Star Wars: Empire at War

A Star Wars: Empre at War hivatalos fórumán az egyik Petroglyph programozó kikogyogta, hogy már készítik a játék első kiegészítőlemezét.

Az Oblivion legyőzte a WoW-ot!

Megérkezett szokásos toplistánk, mely a tíz legkeresettebb PC-s játékot állítja sorrendbe: az élen a negyedik Elder Scrolls, utána a...

Amerikai TOP10

Az amerikai vásárlók által a polcokról legtöbbet leemelt játékok tizes listája.

Élen az új Sims-kiegészítés!

A NPD Group kiadta a március 18-ával végződő hét legkeresettebb PC-s játékainak tizesét. A listáért olvassatok tovább...

Részletek az új Empire at War-javításról

A Petroglyph Games kiadta azon fontos információkat, melyekből megtudhatjuk, mi jóra számíthatunk, ha magunkévá tesszük a közelgő, 1.03-as peccset.

PC-s TOP 10

Az NPD Group közszemle tárgyává tette, hogy melyik 10 PC-s gammát vásárolták meg legtöbben az USA-ban a február 18-ával záruló héten.

Star Wars: Empire at War

Csillagok Háborúja. A méltán híres sci-fi filmsorozat, mely mellett nem lehet elmenni. Vannak fanatikusai és ellenzői is, de senki sem marad pártatlan, miután megtekintette a már 6 részt megért filmsorozatot. Be kell, hogy valljam, nekem is nagy kedvenceim egyike közé tartozik, így majdnem minden játékadaptációjával volt dolgom. Voltak köztük jobban sikerültek is (pl. Jedi Knight sorozat, X-Wing sorozat) és kevésbé sikeresek is (pl. Force Commander, Galactic Battleground). Meglepő, de valamiért mindig a stratégiák sikerültek rosszabbul, az akció és a szimulátor témakörében készült részek pedig világsikerek lettek. Amikor bejelentették a játékot többekkel együtt én is reménykedtem, hogy a Westwoodból kivált fejlesztőknek sikerül megtörni az eddigi szomorú tendenciát. Lássuk milyen lett a címben szereplő mű!

Star Wars patch duó

A mai napon két Star Wars játékhoz jelent meg javítócsomag. Az egyik a Battlefront II, míg másik az alig egy napja elérhető Empire at War.

Késő éjszakai galériafrissítés

Ezen a késői órán sem hagyunk titeket látnivaló nélkül. A legfinomabbak: Fight Night 3, Ghost Recon 3, GTR 2, Guild Wars, Star Wars: Empire at War!