Video Game Awards 2009

A 2009-es év legjobb játékainak járó díjátadó, amely felér egy téli E3-mal.

VGA 2009 - A harmadik rejtélyes előzetes

Már nem kell sokat várnunk arra, hogy megtudjuk, melyik játékokért is izgulhatunk a következő esztendőben. Hamarosan kezdetét veszi a VGA 2009!

UFC 2010 - Bemutatkozik az idei VGA-n

Lassan érkeznek az információk azon játékokról, amelyek az idei Video Game Awards rendezvényen kerülnek majd bejelentés. Ilyen lesz a UFC Undisputed 2010 is.

VGA - Újabb rejtélyes teaser videó

Újabb rejtélyes videót mutatott be a Spike, amelynek a bejelentése az idei VGA-n esedékes. Egyes források szerint a Black Lotus nevet viseli majd a játék.

Új Star Wars játékot jelentenek be a VGA 2009-en

Ahogy azt Keighley ígérte, az idei Video Game Awards rendezvényen tanúi lehetünk majd néhány nagy bejelentésnek. Köztük lesz egy új Star Wars játék is.

Tron játékpremier a VGA-n, itt az első teaser!

A Halo: Reach és a sokat pletykált új Spec-Ops mellett a Tron: Legacy játékváltozata is a decemberi Video Game Awardson mutatkozhat be először.

Nagy bejelentések a VGA 2009-en

Geoff Keighley, a Gametrailers munkatársa szerint az idei díjátadón megannyi meglepetés vár majd ránk, köztük rengeteg új bejelentés is érkezik.

Halo: Reach bemutató a Video Game Awardson

A Spike Video Game Awards során nem csupán az év legjobb játékait választják meg, de rendre ekkor kerül sor egy-egy sikervárományos cím leleplezésére is.