Video Game Awards 2009

A 2009-es év legjobb játékainak járó díjátadó, amely felér egy téli E3-mal.

Deadliest Warrior - A Spike sorozata a monitorokon

A Spike TV saját gyártású sorozata is hamarosan megkapja a maga játékváltozatát, amelyben a sorozatból eddig kimaradt harcokat élhetjük át.

Bemutatkozik a Green Day: Rock Band

A Harmonix elérkezett látta az időt, és a Green Day csapatának is hamarosan egy különálló játékot készít, amely a Green Day. Rock Band nevet viseli.

Crackdown 2 - Pacific City, a bűnözők városa

A Real Time Worlds játékából is érkezett egy új előzetes, amelyben Pacific City megfertőzött lakosságát láthatjuk, akikkel szemben felveszik a harcot a rend őrei.

Befutott az új Prince of Persia első kedvcsinálója

Májusban kerül mozikba a Prince of Persia alapján készült film, vele párhuzamosan pedig egy új játék is megjelenik PC-re, konzolokra és kézikonzolokra.

Mozgásba lendül a True Crime Hong Kong

Az éjszakai leleplezés után végre mozgásban is láthatjuk a legújabb True Crime epizódot, amely Hong Kong utcáira repít bennünket. Ismét remek akció vár ránk.

Evolution alcímmel mutatták be az új Tront

Noha az új film elvileg Tron Legacy címmel kerül majd mozikba, a játékváltozat az Evolution megkülönböztető alcímet kapta - derült ki hajnalban az új trailerből.

Star Wars: The Force Unleashed 2 - az első trailer

Jövőre folytatódik a Star Wars: The Force Unleashed, s ahogy az az új videóból is kiderül, Starkiller még mindig nem az a gyámoltalan lélek, akit könnyű helyben hagyni.

Medal of Honor - realizmus mindenek felett?

Megmondom őszintén, a Medal of Honor: Pacific Assault egyáltalán nem tetszett, az Airborne-t már ki sem próbáltam, jövőre viszont a tékozló fiú visszatér a szülői házba.

Két percen át mozgott a Halo: Reach

Ahogy azt a készítők megígérték, a hajnalban megejtett Video Game Awards keretében levetítették az első Halo: Reach előzetest - nagyon kemény anyag lett!

VGA 2009 összefoglaló, díjak, leleplezések

Véget ért a videojátékok Oscar gálája, a VGA 2009. Számos nagy nevet lelepleztek, de tetemes mennyiségű új trailert is láttunk a jövő év sikervárományosairól!