Spec Ops: The Line

Hosszú kihagyás után folytatódik a Spec Ops sorozat, lepusztult világban, cinikus hangulattal.
1336491041

Elérhető a Spec Ops: The Line demója

Shooter-fanatikusok egy megkerülhetetlen kipróbálható változattal gazdagodhatnak az új Spec Ops-ból, ha ellátogatnak a napokban PSN-re, vagy Xbox Live-ra. Dubaj feledhetetlen örömöket tartogat két küldetés erejéig, igaz már nem a gazdagságról és a csillogásról szólnak a hírek.
1335009600

Spec Ops: The Line - pörög a multiplayer

Hivatalos trailert és gameplay videókat is kaptunk a Spec Ops: The Line többjátékos módjából. Bizony, míg elitcsapatunk a homokvihar tépázta Dubajban kutat Konrád János után, a többi harcos háborút vív - csak éppen az időjárás az ő dolgukat sem fogja megkönnyíteni.
1333710026

Spec Ops: The Line - dubajozás felsőfokon

A Yager és a 2K külső nézetes akciójátékának történetébe tekinthetünk bele egy új trailer keretében. Dubaj már nem a luxusprostijairól és gazdagságáról híres, sokkal inkább a kietlen pusztaságairól és homokviharairól. A hazai celebvilág női tagjait hiába is keresnénk itt.
1331629200

Gameplay traileren a Spec Ops: The Line

Közel másfél percen keresztül csodálhatjuk a Spec Ops legújabb felvonását. Luxusélet ide, luxuslányok oda, Dubajt most egészen másképp láthatjuk viszont, mint ahogy eddig megismertük: a várost homokviharok döntötték romba, az épületek pedig a Delta Force kulcsfontosságú alakját is maguk alá temették.
1329894000

Június végén érkezik a Spec Ops: The Line

A 2K Games végre közölte a Spec Ops: The Line megjelenési dátumát, ha minden jól megy, és nem csúszik többet a játék, akkor már június végén hozzájuthatunk a shooterhez. Mellesleg új trailer is érkezett, ez utóbbi az előrendelőknek járó többjátékos extrákat mutatja be.
1328612400

Látnivalókon a Spec Ops: The Line

Bár a Spec Ops: The Line csak nem akar megjelenni, a 2K Games azért gőzerővel készül a premierre, egyre-másra jelennek meg az ígéretesebbnél-ígéretesebb látnivalók a programból. Most éppen 22 látványos képpel gazdagodtunk, és az első fejlesztői interjúba is bekerült néhány gameplay jelenet.
1328270455

Veszteséges a Take-Two, késik a Spec Ops

A Take-Two nyilvánosságra hozta legfrissebb, december 31-én zárult, negyedéves pénzügyi eredményeit. A cég árbevétele 236,3 millió dollár volt, mely elmaradt a korábbi év azonos időszakának forgalmától. A kiadó emellett tisztázott pár megjelenési dátumot is.
1324555200

Spec Ops: The Line - pusztuljon Dubaj

Nem olyan régen a fejlesztők biztosítottak minket róla, hogy életben van a Spec Ops: The Line, csak éppen a fejlesztés húzódik kicsit, hogy rendbe tudjanak tenni néhány dolgot. Ha az új előzetest nézzük, valószínűleg rájövünk: megérte az extra munka.
1322074821

Spec Ops: The Line - játékmeneti pillanatok

Úgy látszik, a tegnapi trailer nem volt elég a CVG magazinnak és utána járt a Yagernél, hogy mi fán terem a Spec Ops: The Line. Törtetésük meghozta a gyümölcsét: kedvcsináló montázsokat kaptunk a történetről és a játékmenetből. A főhős hangját pedig Nolan North szinkronizálja - piros pont.
1321980015

Befutott a Spec Ops: The Line új előzetese

Hosszú idő után hallunk újra a Spec Ops: The Line-ról - ahogy a fejlesztők megígérték, új trailerrel kedveskedtek nekünk. A látványos kedvcsináló a Dubajt sújtó környezeti katasztrófáról szól, mely egy csapásra felborította a fényűző állam békéjét. Az elkeserítő jövőkép új háborúhoz vezetett.