Spec Ops: The Line - pörög a multiplayer

  • Írta: fojesz
  • 2012. április 21.
  • Videó
Link másolása
Hivatalos trailert és gameplay videókat is kaptunk a Spec Ops: The Line többjátékos módjából. Bizony, míg elitcsapatunk a homokvihar tépázta Dubajban kutat Konrád János után, a többi harcos háborút vív - csak éppen az időjárás az ő dolgukat sem fogja megkönnyíteni.

A homokvihar, mint olyan már a Gears of War 3 ismerős pályáján is nagyon tetszett nekünk, a Spec Ops: The Line multiplayer módjában viszont még hangsúlyosabb szerepet kap majd a természeti jelenség. A játék többjátékos része a szokásos élményt kínálja így első blikkre: a játékosok kasztok közül választhatnak, testreszabhatják a karakterüket, majd szépen-lassan fejlődhetnek, amiért újabb és újabb felszerelések ütik a markukat. A Spec Ops: The Line június 29-én jelenik meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

14.
14.
Ren@to
sziasztok lenne egy kérdésem.
Nem értek nagyon a játékok hoz .de régen játszottunk úgy a counter strike-on hogy összeköttötem a 2 gépet,cross kábellel és játszottunk.na most ennél a spec ops the line-nál lehet így? válaszaitokat előre is köszönöm.
13.
13.
Dark_Temptation
#3: rövid leszek. hülye vagy te barlangi troll
12.
12.
thernielle
#11: Hát... az mondjuk tény, hogy nekem a 2 jobban tetszett, de egyáltalán nem csúnya a 3 sem. Egy kicsit meglátszik rajta, hogy igazából konzolra készült, és baromira leszarták például az NPC-k textúráját a PC-s változatban :)
11.
11.
manderel
#5: Most akkor a Mass Effect 3 rondább lett mint a 2? Még nem játszottam a harmadikkal, de a 2. egyáltalán nem volt csúnya.
9.
9.
Giggsy
#3: DZS kategóriás Mass Effect? Öcsém te beteg vagy. Valami nagy gáz van veled. Ha nem tetszik oké, de napjaink egyik legelismertebb AAA címét így leszólni csak téged minősít.
7.
7.
thernielle
#3: Öregem, szedd össze magad, különben csak flamelsz meg trollkodsz :)
Megvan?
Elolvastad, amit írtam?
Akkor ugorjunk. Egy szóval sem mondtam, hogy a Mass Effect az "gyönyörű", de várj csak, még azt sem, hogy "szép"! Azt írtam, hogy ez sokkal rondább. Akarsz vitatkozni erről? Írtam egy kurva sort a Mass Effect sztorijáról? NA ugye. Akkor meg. Ne már hogy már. Elég sok sört ittam ahhoz, hogy halálra caps-lockoljalak baszki! :)
6.
6.
givi6
Jónak tűnik, ilyen irányítású jáékokban ( pl ez, vagy mass effect3) mindig aprítók xp
5.
5.
dav2879
#3: Egyetértek, 3 óra Battlefield 3 után feltettem a PS3 ra a Mass Effect 3 demot azt hittem magamhoz nyúlok pont így néztek ki az első konzolos játékok azóta ugyanazt a grafikát akarták lenyomni a torkunkon, az animáció meg siralmas a kamera rázkódik stb. mindegy multiban a BadComp2 és BattField3 viszi a frontot úgy látszik trónkövetelő nélkül egyelőre...
3.
3.
Starkiller89
#2: Na mer a Mass Efffect 3 olyan k*rva gyönyörű.... :D Ne röhögtessük már egymást...feltettem PC-re, és le is töröltem...kb 10perc játék után..nagy dialógus...bevezetés...meghal a kisgyerek..de azok az animációk meg minden...röhejes az egész játék...élményre lehet, hogy jobb, de ami minőségi játék, azt nem konzolon fogjátok látni, hanem csak PC-n. Új konzolok is DX11 API-t használnak majd, de mire kijönnek, addigra már lesz DX12 is...Amire azt mondom, hogy tényleg 10/10, azok az exkluzív címek, mint a Halo és a Gears of War széria (mind2 játék esetében az első rész PC-n is van, de az is jó volt anno ugyebár konzolon) és Uncharted széria, Killzone széria. Ezekre tényleg azt mondom, hogy mindegyik 10/10, de az ilyen dzs kategóráis gamek, mint a ME...hulladékok. Egyéni vélemény, nem háborúzni kívánok a szavakkal és a Gamekapocs tagokkal! :)
2.
2.
thernielle
Jópofa, kb mintha a Mass Effect 3 multit látnám, csak ez sokkal rondább :) Az animáció meg a grafika már majdnem 2006-os szinten van, szóval júliusra tutira frankó lesz. Egyébként a cinizmust félretéve engem is elkezdett érdekelni :)
1.
1.
wildláma
nekem kezd nagyon is tetszeni :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...