Sleeping Dogs PC, PS3, X360

A True Crime-sorozat szellemi folytatása Hongkongban játszódik. A játékhoz DLC is elérhető.
1363165200

Tölthető a Sleeping Dogs új DLC-je

Tegnap óta tölthető le a Sleeping Dogs legújabb DLC-je, ami a Year of the Snake címet kapta. A megjelenés apropóján egy nagy adag látnivalóval is szolgálhatunk, kaptunk trailert és screenshotokat is.
1360087200

Továbbra is veszteséges a Square Enix

Hitman ide, Sleeping Dogs oda, a Square Enix veszteséggel zárta a pénzügyi évének első kilenc hónapját, amiben elsősorban a tengődő konzolpiac játszott közre. A mobilbiznisz egyre növekszik.
1359972000

Úton a Sleeping Dogs következő DLC-je

Rosszmájúan mondhatnánk, hogy a Square Enix azért tolja ennnyire a Sleeping Dogs DLC-it, mert szeretne minden eladást kicsikarni a játékból, de ez persze a rajongókat hidegen hagyja: ők örülhetnek, jön a következő kiegészítő!
1357237140

Szavazz a 2012-es év legjobb játékaira!

Emlékezetes évet hagytunk magunk mögött, ideje hát visszaemlékezni és számot vetni. Számodra melyik játék nyújtotta a legmarkánsabb élményt? Nosza, tedd le a voksod a kedvenceid mellett!
1355302800

Sleeping Dogs - túl nagyok voltak az elvárások

A Square Enix elnöke szerint sokan félreértelmezték a Sleeping Dogs teljesítményét, igaz, erről maga a kiadó is tehet. A játék egyáltalán nem fogyott rosszul, csak túl nagy elvárásokat támasztottak felé.
1352905233

Tovább bővül a Sleeping Dogs

Ha eddig kimaradtál volna az eddig megjelent DLC-kből, akkor a Dragon Master Packot szeretni fogod. A mától elérhető csomagban minden megtalálható, ami eddig kijött a Sleeping Dogshoz, miközben a fejlesztők egy nagyobb DLC-t is terveznek új szigettel és friss sztoriszállal.
1352278855

Másfél millió példánynál jár a Sleeping Dogs

Mérsékelt sikert aratott a hongkongi szervezett bűnözés világát bemutató Sleeping Dogs. A Square Enix bejelentette, hogy 1,5 millió példányt szállított le a boltoknak. A kiadó másik sikercímének a Dragon Quest X bizonyult. A szerepjátékból 700 ezer kópiát halmoztak fel a kiskereskedők.
1351580400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Na, ezt nevezzük mi megjelenési listának! Készüljetek fel, ez a hét nagyon sűrű lesz, még szerencse, hogy itt az őszi szünet és az újabb négynapos hétvége! Csakhogy néhány példát emeljünk ki: jön az Assassin's Creed III, a Need for Speed: Most Wanted és az Okami HD is.
1351263610

Kémkedik utánunk a Sleeping Dogs?

Érdekes interjú látott napvilágot az MCV magazin jóvoltából, melyben a Square Enix elismerte, hogy a háttérben figyeli a játékos szokásait. Erre engedélye is van, elvégre a telepítésnél mindenki elfogadta a játék végfelhasználói licencszerződését. Megijedni nem kell, s csak a mi javunkat szolgálják.
1350730800

Látnivalókon a Sleeping Dogs horrorkiegészítője

Jön a Halloween, az amerikai ünnepet pedig a játékfejlesztők is igyekeznek meglovagolni: a Sleeping Dogs fejlesztői például horrorkiegészítőt raknak össze a hongkongi rendőrsztorihoz, amiben borzongás, élőhalottak és nem kevés mágia várja a rajongókat. Megérkeztek az első látnivalók róla!