Sleeping Dogs PC, PS3, X360

A True Crime-sorozat szellemi folytatása Hongkongban játszódik. A játékhoz DLC is elérhető.
1333907057

Tíz perc a Sleeping Dogsból

A PAX Easten a Sleeping Dogs is játszható volt, a nyugati szaklapok munkatársai nem is voltak restek videós bizonyítékot hozni a kiállított demóról. Most összesen tíz percen keresztül bámulhatjuk a játékot, és az igazság az: a Square Enix szárnyai alatt sikerült szépen kipofozni az anyagot.
1333090800

Így vezetünk majd a Sleeping Dogsban

Újabb rövid, ám annál velősebb gameplay trailer érkezett a Sleeping Dogsból - a videós anyag a játékban található járművekből, azok vezetéséből és a velük művelhető finomságokból mutat némi kedvcsinálót. A trailer alapján úgy tűnik, volt értelme kiállni a néhai True Crime mellett, köszi, Square Enix!
1331992822

Fejlesztői naplón a Sleeping Dogs

A Square Enix fejlesztői naplóval támogatta meg a Sleeping Dogs leendő rajongóit. A srácok maguk mesélnek a játék színhelyéül szolgáló Hongkong sötét oldaláról, az utcákon tomboló bűnözésről, melyről az ihletet vették. Ha kíváncsi vagy, miért durva arcok a triádok, akkor itt az alkalom!
1330772446

Sztoritrailert kapott a Sleeping Dogs

A veszedelmes triádokhoz beépült rendíthetetlen rendőr, Wei Shen izgalmas és drámai történetét dolgozza fel a Sleeping Dogs, mely valójában a True Crime: Hong Kong nevű játék, csak egy másik címmel. Az ő krónikáját ismerhetjük meg a Square Enix frissiben kiadott előzetesében.
1329498042

Először mozgásban a Sleeping Dogs

Lejárt az embargó, így a szakavatott újságírókollégák már kipróbálhatták a Sleeping Dogst - stílszerűen egy Hongkongban tartott sajtótájékoztatón. A hónap elején újra leleplezett True Crime: Hong Kong szellemi örököse hozza az elődök hangulatát, ismét a "jófiúk GTA-jával" van dolgunk.
1328770814

Hivatalos a Sleeping Dogs, új képek és infók

A Square Enix megerősítette a tegnapi napon felreppent szóbeszédeket: valóban érkezik a Sleeping Dogs, s tényleg a néhai True Crime: Hong Kongról van szó. A United Front Games játékából képeink és hangulatos élőszereplős trailerünk is van már. Részletekkel is szolgálhatunk.
1328709655

Augusztusban jöhet a Sleeping Dogs

Jelenleg is zajlik a Destination PlayStation rendezvény Arizonában, innen származik a következő hír is. A Square Enix Sleeping Dogs nevet viselő projektje mégsem a korábban pletykált Kane & Lynch 3-at takarja, hanem a jelek szerint a True Crime: Hong Kongot.
1312556457

Jövőre érkezik a True Crime: Hong Kong

Bár az Activision köszöni szépen, nem kér a távol-keleti nagyvárosba költözött True Crime-ból, a Square Enix rácsapott a feldobott labdára, és ők fogják kiadni az United Front Games sandbox játékát. Egy helyi rendőr szerepében tetszelgünk majd, és rendet rakunk a maffia soraiban.
1312272000

A Square Enix támasztja fel az új True Crime-ot

Bár az Activision törölte az új True Crime-ot, a Square Enix úgy döntött: szerinte megéri feltámasztani a projektet, folytatni a munkálatokat, aztán a boltok polcaira küldeni. Érdekes módon azóta az Activision sem nevezi rossznak a játékot, nagyon örül, hogy talált valakit, aki vállalja a befejezését.
1297331715

Lelőtték a True Crime-ot, nem lesz Guitar Hero sem

Az Activision tegnap éjjel bejelentette, hogy nem fejezik be a True Crime legújabb, Hong Kongban játszódó epizódját, emellett a Guitar Hero és a többi zenés címüket is jegelni fogják. Az óriáskiadó a jövőben a Blizzard játékaiba és a Call of Duty-sorozatba szeretné a legtöbb pénzt ölni.