DJ Hero 2 , PS3, X360

Megérkezett a 2009-ben hatalmasat robbant DJ Hero második része, melynek az egyik házigazdája nem más lesz, mint napjaink egyik legnagyobb lemezlovasa, David Guetta!

DJ Hero 2 - befutott az előadók listája

Hip-hop mennyország lesz a DJ Hero 2, a keverőpultos ügyességi játék folytatásának előadói között jó eséllyel mindenki meg fogja találni a kedvenceit.

Hétfő délutáni galériafrissítés

E heti galériafrissítésünkben olyan címek szerepelnek, mint a DJ Hero 2, a Dragon Ball: Raging Blast 2, a Kane & Lynch 2 vagy a Madden NFL idei része.

E3 2010: Eminem is ott lesz az Activision buliján

A népszerű hip-hop sztár, Eminem is tiszteletét teszi majd az Activision konferenciáján, ezt maga a rapper erősítette meg twitter csatornáján.

E3 2010: Kiállítás előtti galériafrissítés

Ahogy videókból, úgy képekből is jutott bőven a kiállítás előtt, össze is gyűjtöttük őket egy szép nagy csokorba a múlt héten bejelentett nagyágyúk első látnivalóival együtt.

Ősszel érkezik a második DJ Hero

Az Activision és a FreeStyleGames másodszorra is bejelentette a DJ Hero 2-t, ezúttal azonban már az első részleteket is elárulták az új résszel kapcsolatban.

Gyengülőben a zenei játékok piaca

A legtöbb zenei- és ritmusjátékot kiadó Activision-Blizzard 286 millió dollárt veszített a piac gyengülésén. Nincs már akkora igény a Guitar Heróra, mint régen.

Hivatalosan is készül a DJ Hero folytatása

David Guetta már leleplezte a játékot, ám hivatalos bejelentés a mai napig nem érkezett. Az Activision végre bejelentette a DJ Hero 2 készültét.

David Guetta leleplezte a DJ Hero 2-t

Már készül a 2009-ben hatalmasat robbant DJ Hero második része, melynek a házigazdája nem más lesz, mint napjaink egyik legnagyobb lemezlovasa, David Guetta!