DJ Hero 2 , PS3, X360

Megérkezett a 2009-ben hatalmasat robbant DJ Hero második része, melynek az egyik házigazdája nem más lesz, mint napjaink egyik legnagyobb lemezlovasa, David Guetta!

Hírek a nagyvilágból - rövid infók estére

Folytatódik a rövid hírösszefoglalónk: megjelent a Fallout: New Vegas új javítása; az EA fogja kiadni a Star Wars: The Old Republicot; a végtelenségig tarthat majd a Crysis-sorozat; jövőre indul a Civilization Network; továbbá decemberben mutatják be a Saints Row 3-at és a moziadaptációt.

Activision - megerősítve a 2011-es felhozatal

Az Activision tegnapi harmadik negyedéves gyorsjelentésében a cég megerősítette, hogy milyen fontosabb címek érkeznek majd 2011-ben. Semmi meglepetés, valószínűleg bárki megtippelte volna, hogy ezek a játékok (folytatások) jönnek jövőre is.

3 milliónál a Starcraft II, jövőre is lesz Call of Duty

Az Activision Blizzard kiadta a harmadik negyedévre vonatkozó pénzügyi jelentését: ebből többek között kiderül, hogy a kiadó a vártnál jobb eredményt ért el, hogy a StarCraft II-ből mára 3 millió példány fogyott el, és hogy - milyen meglepő - jövőre is folytatódik a Call of Duty-sorozat.

Budapest Game Show 2010 - itt a részletes program

Jövő héten, november 10-én kezdődik Magyarország első számú játékkiállítása, a Budapest Game Show. Ahogy a korábbi években, úgy idén is lesznek előadások és bemutatók, amelyek során a hazai gaming sajtó munkatársai fognak beszélni a szezon leginkább várt játékairól.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az idei ősz talán legdurvább hetének nézünk elébe, a megjelenési listán egymás hegyén-hátán állnak a jobbnál-jobb játékok, sőt filmpremierből is lesz bőven. Persze selejt is akad, többek között ennek köszönhető az, hogy ilyen szép termetes lett az e heti összeállításunk. Nézzük!

DJ Hero 2 - RZA is játszható karakter lesz

Bár az Activision a Guitar Heróban már nem erőlteti a zenészek virtuális másának szerepeltetését (gondoljunk csak a legutóbbi perekre), a DJ Hero 2-ből szerencsére nem fognak hiányozni a hírességek: a minap éppen RZA-t, a Wu-Tang Clan alapítóját mutatták be, mint játszható karakter.

Befutott a DJ Hero 2 végleges tracklistje is

A DJ Hero 2 a már kitaposott ösvényen megy tovább, de ha lehet, akkor még az elsőnél is királyabb számokat vonultat fel. Már csak abban reménykedünk, hogy ezúttal maga a játék is egy kicsit sikeresebbé válik, mint a tavaly megjelent előd, bár ez tavaly sem az újságírókon múlott.

GC 2010: Októberben jön a DJ Hero 2

Sűrű lesz az ősz a zenei ritmusjátékok szerelmeseinek: szeptember végén jön a Guitar Hero: Warriors of Rock, október végén a Rock Band harmadik része, és az Activision még a DJ Hero 2-t is bepasszírozza a kettő megjelenése közé, mint az a GamesComon kiderült.

A Black Ops startjára költöttek a legtöbbet eddig

Az Activision a Call of Duty: Black Ops startjára költött eddig a legtöbbet, pedig a Modern Warfare 2 mögötti marketing sem volt kispályás. A játék ősszel fog megjelenni.

Tiesto is benne lesz a DJ Hero 2-ben

Az Activision bejelentette, hogy az egyik legnépszerűbb elektronikus zenét játszó holland lemezlovas, Tiesto is helyet kap a DJ Hero 2 előadói között.