Red Faction: Armageddon PC, PS3, X360

Nem kellett sokat várni a Red Faction: Guerrilla folytatására. A rombolós sorozat tetralógiává bővült, az új részben pedig mindennél nagyobb szerepet kapnak az online játékmódok.
Típus: Akció

Új Red Faction készül PSN-re és XBLA-re

A THQ amolyan marketingeszközként fejleszt egy új, kizárólag letölthető formában elérhető Red Faction játékot, melynek megjelenése az év végén várható.

E3 2010: Kiállítás előtti galériafrissítés

Ahogy videókból, úgy képekből is jutott bőven a kiállítás előtt, össze is gyűjtöttük őket egy szép nagy csokorba a múlt héten bejelentett nagyágyúk első látnivalóival együtt.

E3 2010: Bemutatkozik a Red Faction: Armageddon

Ahogy az várható volt, a következő Red Faction játék az Armageddon alcímet kapta kapta - hogy miért, az az első videóból kiderül. A játékot 2011. márciusára ígérik.

Red Faction-filmet készít a SyFy Channel

A SyFy Channel és a THQ megegyezésre jutott egy Red Faction tévéfilm elkészítéséről. A másfél órás alkotás állítólag egy sorozat pilot epizódja lehet.

Még idén megjelenhet az új Red Faction

Bár túl sok konkrét információt nem kaptunk az új Red Factionről, a kiadó THQ elnöke, Danny Bilson igen lelkesen áradozott a projektről egy interjúban.

Darksiders 2, Red Faction 4, Saints Row 3 premier

Az Electronic Arts után az új THQ játékokról is lehullt a lepel, ezek az infók viszont már hivatalosak. Készül a Darksiders 2, a Homefront, a Red Faction 4 és a Saints Row 3!