Red Faction-filmet készít a SyFy Channel

  • Írta: InGen
  • 2010. április 27.
  • Érdekesség
Link másolása
A SyFy Channel és a THQ megegyezésre jutott egy Red Faction tévéfilm elkészítéséről. A másfél órás alkotás állítólag egy sorozat pilot epizódja lehet.
A SyFy Channel és a THQ megegyezésre jutott egy Red Faction tévéfilm elkészítéséről. Habár még nem beszélnek sorozatként a projektről, de a másfél órás alkotást úgy kezelik, hogy amennyiben sikeres lesz, a később elkészülő széria pilotjaként is funkcionálhat.


A megállapodás ráadásul a másik irányba is működik, azaz a THQ fog játékokat készíteni a SyFy Channel sorozataiból és filmjeiből. Jelenleg a Ghost Hunteren dolgoznak egyébként, DS-re, iPhone-ra és iPadre. Azt hiszem mindenki egybehangzó követelése az, hogy egy igényes Battlestar Galactica szerepjátékot akarunk, mégpedig azonnal, ha lehetséges.
11.
11.
vytros
#8: Már nem azért, de a wow-ban annyira profik lennének a mozgás animációi? xD
10.
10.
triplet
Aion nekem rohadtul bejött, igaz csak törtön próbáltam. A The old republic-hoz meg annyit, hogy én is imádom a star warst és a videók amiket kiadtak gameplay-ként igen-igen kezdetleges stádiumban készültek, és szerintem a grafika az változni fog. Nem is kicsit.
9.
9.
HerodPK
de valoszibü kihagyom majd.....lehet csak én várok tul sokat de Aion szintén bukta MMo a maga pvp világával....
8.
8.
HerodPK
Hát nem tudom szeritnem elég Fail szagu a dolog 1 videot meglehet csinálni jóra.....én is ere hajaztam régen hogy ez majd letaszitja a WoW ot...de rengeteg ingame vidit néztem és .......

szánalmasan gyenge a karakterek mozgása....a magasa térdemeléses futás a smugler osztályos videoban kiverte abiztositékot....de a jedikaszt se valami csábito.../egyéni vélemény// pedig imádom a star warst:SS
7.
7.
pjoco
#5: Örülhetsz mert a The Old Republic szerintem egy WoW szinet ütni fog! http://www.youtube.com/watch?v=bVyJP92TiVg
6.
6.
doomSbloom
#5: akkor a 'The Old Republic' a te játékod lesz:)
5.
5.
jonesc
vagy egy nagyon jó star wars ami olyan lenne mint warcraft :ha lucasarts csinálna már egy igényes star warsonline gamét akkor halleluja lenne
4.
4.
simon 555
én inkább normális Stargate játékot akarok akár valamelyik sorozat alapján a 3 kozul....
3.
3.
Scoo
#2: gondolom ha megfilmesítik akkor a környezetet és az alapszitut veszik át. Azaz a konfliktus a két tábor között. Nagyon sokmindent ki lehet ebből hozni.
2.
2.
triplet
És miről fog a sorozat szólni? Megy a főszereplő és a pöröllyel szétver mindent?
1.
1.
Scoo
egy igényes Battlestar Galactica játék téynleg jó lenne. De ez a red Faction sorozat se egy rossz ötlet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...