Red Faction: Armageddon PC, PS3, X360

Nem kellett sokat várni a Red Faction: Guerrilla folytatására. A rombolós sorozat tetralógiává bővült, az új részben pedig mindennél nagyobb szerepet kapnak az online játékmódok.
1354262400

Brutális THQ Humble Bundle, vegyétek, vigyétek!

A Humble Bundle akciójában most THQ-játékok szerepelnek, már egy dollárért hat olyan címhez férhetsz hozzá, amik külön-külön is megérnének legalább ennyit. Az összeg jótékony célokra is fordítható.
1326700858

A THQ mégsem törli a 2014-es terveit

Érdekes és egyben aggasztó feltételezések láttak napvilágot a hétvégén a THQ háza tájáról. Az állítások merészek és a hivatalos álláspont határozottan tagadja azt, hogy a kiadó törölte volna a 2014-es felhozatalát. Nincs ok az aggodalomra: a Saints Row: The Third határozottan jól szerepelt.
1322218800

Akciók a Steamen, ingyen játékok az OnLive-on

Amerikában tegnap hálaadás volt, aminek most az egyszeri magyar is örülhet: a Steam óriási játékakciói ide is eljutnak, ráadásul az OnLive ingyenes játékait, a Homefrontot és a Red Faction: Armageddont mi is élvezhetjük öt nap erejéig. Gamerek, a mi karácsonyunk már elkezdődött!
1311843600

Várakozásokon alul teljesített az új Red Faction

Megérkezett a THQ első negyedéves pénzügyi helyzetjelentése. A kiadó bevételei ugyan nőttek, de a vesztesége is több lett, ami részben annak köszönhető, hogy a nyár elején megjelent Red Faction: Armageddon eladásai nem hozták a várt számokat. A vezetőség szerint nincs nagy baj, rekorder hónapok előtt állnak.
1310540400

THQ: vissza kell térni a gyökerekhez

Nyilván ezt nem úgy érti a THQ igazgatója, hogy újra 20 évvel ezelőtti játékokat kell fejleszteniük, hanem úgy, hogy a hatalmas cégekké nőtt játékfejlesztőknek és kiadóknak újra úgy kell gondolkodniuk, mint egy most induló, kicsi vállalatnak, különben nem fogják túlélni a következő időszakot.
1308503491

Red Faction: Armageddon teszt

Úgy látszik, szerencsétlen Mars nem lelhet nyugalomra, s habár csak egy vörös kődarab, látszólag mindenki valamilyen formában a magáénak akarja tudni, meg akarja semmisíteni, vagy káoszt akar szítani. Most azonban mindannyiukat egy eléggé nagy meglepetés fogja érni…
1305626400

Red Faction: Armageddon - trailer a történetről

Nem feltétlenül kell játszani az előző részekkel, hogy értsd a Red Faction: Armageddon történetét, ugyanakkor utalás lesz majd bőven a korábbi játékokra. Az új epizódban Alec Mason és Samanya unokáját, Darius Masont irányíthatjuk majd - lássuk bővebben, milyen konfliktusba kerül ez a lókötő!
1304521200

Veszteséges a THQ, de a Homefront jól szerepelt

A THQ vesztesége ugyan nőtt az előző pénzügyi évhez képest, de a kiadó állítólag még így is tudta hozni az elvárásokat, miután a Homefront viszonylag szépen szerepelt - az észak-koreaiak amerikai invázióját feldolgozó FPS-ből 2,6 millió példányt szállítottak le az üzletekbe világszerte.
1304406006

Red Faction: Armageddon - visszatekintés

A THQ kiadott egy újabb trailert a közelgő új Red Faction epizód kapcsán, mely ezúttal nem az új fícsőrökre hívja fel a figyelmet, hanem visszatekint arra, hogy a játékmenet miként változott a csaknem tíz éves első rész óta. Ezen felül a készülő Origins film is kapott egy előzetes kedvcsinálót.
1301738426

Elbocsátások a Kaos és a Volition csapatánál

A THQ megerősítette, hogy 30 dolgozójától kénytelen megválni, a leépítés a Homefrontot nyélbe ütő Kaos Studiost és a Red Faction játékokért felelős Volitiont érintette. A kiadó elmondása szerint úgy kell igazítani a munkaerőt, hogy az megfeleljen a stúdiók jelenlegi szükségleteinek. Kár.