Sid Meier's Civilization V MAC, PC

Sid Meier legendás sorozata ötödször folytatódik, kizárólag PC-n! Ezúttal nem csak a grafika, de a játékmenet is drasztikuson változásokon esett át. A játék Game of the Year kiadása is van már.

E3 2010: Ezek a játékok már biztosan kint lesznek

Vészesen közeleg az idei E3, így az IGN gondolt egyet, és összeszedte azokat a címeket, amikkel már biztosan összefuthatunk a júniusi expón.

Április elseje - a legjobb poénok egy helyen

Túléltük április elsejét! Szerencsére a fejlesztők és kiadók idén is megcsillogtatták humorérzéküket, s néhány jópofa hírrel viccelték meg a játékosokat - ezeket gyűjtöttük össze.

GDC 10: Civilization V képlopatok és infók

Befutott néhán friss in-game kép és információ Sid Meier klasszikusának legújabb részéből. A Civilization V nem lesz forradalmi, inkább a végsőkig finomítják.

Megérkezett a Civilization V első előzetese

Alig hevertük ki az első Civilization V képek okozta sokkot, máris utolért bennünket a következő: Sid Meierék kiadták az első kedvcsinálót a játékról.

Újabb képek landoltak a galériában

Heti összeállításunkban olyan címek szerepelnek, mint az Age of Conan, az Aliens vs. Predator, a Prince of Persia, a The Secret World vagy a Ninety Nine Nights 2.

Ősszel érkezik a Sid Meier's Civilization V

FRISSÍTVE: Sid Meier legendás stratégiai-játék sorozata idén ősszel folytatódik. Teljesen új engine-t és friss játékélményt ígérnek, ráadásul kizárólag PC-re!