Back to the Future: The Game , MAC, PC, PS3

A 80-as években futó, népszerű Vissza a jövőbe trilógiából a Telltale Games készített epizodikus megjelenésű játékot, kizárólag letölthető formátumban. A sorozat véget ért, egyben is megvásárolható.
1311688800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bár az idő borzasztó, és végre lenne időnk játszani, túl sok jó megjelenésre ezúttal sem számíthatunk. Kezd kicsit unalmas lenni, hogy mindig ez a bevezető, de hát mi sem örülünk neki; ha a letölthető játékokat és a kiegészítőket nem komálod, akkor menj moziba, vagy várj türelemmel.
1308580200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Főleg a horrorrajongók és a kifacsart világok szerelmesei örülhetnek a héten, hamarosan ugyanis két olyan cím is megjelenik, amelyik ebben a kategóriában domborít majd. A F.E.A.R. harmadik részében Paxton Fettel és Point Man küzd Alma ellen, a Shadows of the Damned pedig a pokolba hív meg minket.
1307167200

Michael J. Fox az utolsó Vissza a jövőbe-epizódban

A végéhez érkezett az ötrészesre tervezett Back to the Future játéksorozat. Ennek örömére a fejlesztő Telltale már régóta hangoztatja, hogy az utolsó részhez valami nagy meglepetéssel készülnek, s lám, tényleg: Michael J. Fox a hangját adja az ötödik epizódhoz. De nem Martyt szinkronizálja!
1304330400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten nagyon laza napok várnak ránk, dobozos megjelenés szinte nem is lesz, inkább az online szolgáltatások felé kell fordulnunk, ha vállalható anyagot szeretnénk a magunkévá tenni mostanában. Lehetőségünk nyílik majd Danny Trejo bőrébe bújni, és Marty McFly legújabb kalandjaiba is belekóstolhatunk.
1303311600

A Telltale még mindig hisz a filmadaptációkban

Bár egyre több kiadó és fejlesztőcég hangoztatja azt, hogy a licencelt játékokban már nincs több pénz, az epizodikus kalandjátékairól ismert Telltale Games csapatát ez nem hatja meg, és rendületlenül szerzik be a filmes jogokat. Most éppen a South Park, Simpsons, Family Guy vonalon indulnának el.
1301322600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bár a héten nem lesz olyan bőségben részünk, mint legutóbb, azért most sem panaszkodhatunk. A legnagyobb címnek kétségtelenül az új Need for Speed ígérkezik, amely szokatlan módon, már tavasszal boltokba kerül - mindennek persze oka van, a Shift már külön utakon jár.
1297936200

Megjelent a Back to the Future második epizódja

Amikor először hallottuk, hogy kalandjátékot készítenek a Vissza a jövőbe-trilógia alapján, nem voltunk túl bizakodóak, de aztán megjelent a sorozat első része, és láttuk, hogy jó. A következő epizódra sem kellett sokat várni, Marty és a Doki visszatértek még egy kis időutazásra.
1296413304

Back to the Future: Episode 1 teszt

„Tejet kérek. Csokisat!” A Vissza a jövőbe-trilógiában nem csak egy ilyen poént találunk, hanem legalább percenként egyet. Szívünket boldogság melengeti, a 88 mérfölddel száguldó DeLorean után maradó égő csík nyomán most újra visszarepülhetünk a múltba, egy kis nosztalgiázásra.
1292846456

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Változnak az idők: míg néhány évvel ezelőtt úgy kellett összekaparni a játékmegjelenéseket a karácsony hetére, addig mostanra meglehetősen bőséges listát sikerült összeállítani, igaz, ezúttal nemhogy nagyobb, de még dobozos megjelenések sincsenek. Azért a Back to the Future-re vetünk egy pillantást!
1292494153

Jövő héten jön a Back to the Future első része

Vége a várakozásnak, a jövő héten betekintést nyerhetünk a Vissza a jövőbe című filmtrilógia alapján készült játékba. Nem akármilyen kalandok várnak ránk a Telltale új alkotásában: hat hónap telt el azóta, hogy Marty McFly visszatért 1885-ből, mikor újra a tudomására jut, hogy a Doki megint bajban van.