Két ingyenes móddal jön a ShootMania

  • Írta: InGen
  • 2012. szeptember 1.
  • Videó
Link másolása
A klasszikus kompetitív Quake- és Unreal Tournament-meccsek pörgős, lehengerlő hangulatát visszaidézni kívánó ShootMania Storm a megjelenéskor két ingyenesen kipróbálható játékmóddal érkezik. Ezekkel mindenki belekóstolhat a jövő egyik valószínűleg kiemelkedő e-sport címébe.

A két szóbanforgó játékmód a Royal és az Elite, és eléggé különböznek egymástól. A Royal egy alapvetően free-for-all daráló, ahol a játékosoknak meg kell próbálni elfoglalni egy, a pályán kijelölt pontot. Az Elite ezzel szemben két csapatra osztja a játékosokat, így az egyiknek a bázist kell védeni, míg a másik támadni próbálja azt, majd csere következik. A közösségi pályaszerkesztésre kihegyezett letisztult, pörgős FPS még ebben az évben megjelenik PC-re.

3.
3.
logoffmeister
Valahogy azt vettem észre az utóbbi időkben, hogy egyre többen az ilyen e-sportra illetve online multira való játékban látják a jövőt (nem mellesleg végre egész minőségi és változatos felhozatallal): vegyük pl. ezt, az sc2 multija is egyre inkább nyit a jobb paraméterezhetőség felé, az új, "Generals 2"-nek becézett c&c, a jópár dota stílusú játék (mint pl. a LoL egy jó ideje, DotA2 egész szép díjazású versennyel megy most is, Blizz is akar egyet összekalapálni, Smite vagy miacsuda, stb.) és ezek közül jónéhányuk bizony free-to-play, úgyhogy a nagyközönségnek könnyen elérhető. Még valami autóversenyzős hiányzik nekem néhanapján egy kis arcade fílinggel, és boldog vagyok :)
(ja, ha lenne ilyen autós játék valahol, ne tartsátok magatokban, ingyé' volna a legjobb)
1.
1.
Cuppak
Uhh, na ez a játék... :) isten lesz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...