Fight Night Champion PS3, X360

Az EA Canada jóvoltából a Championben a boksz igazi drámáját élhetjük át a ranglétrán előretörve.
1301058000

Újra letarolta a hazai mezőnyt az Assassin's Creed

Az Assassin's Creed: Brotherhood múlt héten megjelent PC-s verziója óriásit húzott a Ubisoft sikerjátékának hazai eladásain - bizony, valahol még mindig megőrülnek a számítógépes játékokért. A francia kiadó ráadásul triplán örülhet, elvégre a sorozat másik két része is ott figyel a legjobbak között.
1300723200

Az EA Sports is ejti a nyomtatott kézikönyveket

A környezettudatos gondolkodás a játékiparba is betörni készül, a Ubisoft után a sportjátékairól ismert EA Sports is bejelentette, hogy felhagy a nyomtatott kézikönyvek készítésével. Az intézkedéssel persze spórolni is tud a cég, arról nem is beszélve, hogy a bejelentés marketingeszköznek is elmegy.
1300712400

Az élen nyitott itthon a Dragon Age II

Bejött a Dragon Age folytatása a magyar játékosoknak, legalábbis ami az üzleti sikert illeti. A Dragon Age II rögtön az első helyen nyitott a hazai toplistán, és PC-n és Xbox 360-on is ez a játék szerepelt a legjobban. PS3-on csak a második lett, a Killzone harmadik részén nem tudott kifogni.
1300348800

Tizedik helyen nyitott a Fight Night Champion

Még éppen befért a legjobb tíz közé a Fight Night Champion: a PlayStation 3-on a második helyen, az Xbox 360-on pedig ötödik helyen nyitó bokszjátéknak az összesített listán a tizedik helyre futotta, ami azért nem rossz, ha azt vesszük, hogy a Fight Night rétegcím az EA sportjátékai között.
1298901938

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem lesz rossz ez a hét sem, a dobozos játékok és a DLC-k között is rábukkanhatunk néhány fogunkra való gyöngyszemre. Stratégáknak az új Warhammer 40.000: Dawn of War II kiegészítőt, a bokszolóknak pedig a Fight Night Championt ajánljuk, a mozikedvelők pedig a Rangót ne hagyják ki.
1298277923

Fight Night Champion - online edzőterem

Az új fejlesztői napló tanulsága szerint a Fight Night Champion tényleg erősen rágyúr a többjátékos lehetőségekre, az Online Gym funkció segítségével akár saját edzőtermünk is lehet, ahol barátainkkal karöltve felkészülhetünk a következő nagy megmérettetésekre.
1298034021

Filmszerű történetet kapnak az EA sportjátékai?

A Fight Night Champion sztorimódja olyannyira jól sikerült a játék producere, Mike Mahar szerint, hogy nagyon is elképzelhető, hogy a kiadó a jövőben más sportjátékaiban is hasonlóan filmszerű kampánymódok kaphatnak helyet. Vége a bajnokságok sablonos monotonságának?
1296579600

Kinectes Fight Nighttal kísérletezik az EA

Ha a Kinectről van szó, rögtön azt gondolnánk, hogy az eszközhöz a legtermészetesebb módon illenek a verekedős játékok. Nos, mint azt a Fighters Uncaged példája mutatja, ez bizony nem így van. Ennek ellenére az EA elkezdett kísérletezni egy Fight Night prototípussal, Kinectre.
1295967624

Februárban jön a Fight Night Champion demója

Természetesen az EA Sports ökölvívó-szimulátora sem maradhat kipróbálható változat nélkül, így már egy hónappal a végleges változat megjelenése előtt betekintést nyerhetünk a boksz videojátékos berkekben eddigi legvadabb próbálkozásába. A demó online játékkal is fel lesz vértezve.
1295164812

Fight Night Champion - autentikus sérülések

Kíváncsi vagy, melyik az egyik legfőbb sarkalatos pontja a boxjátékoknak? Nevezetesen a sérülésrendszer, a sok túlzás, vagy épp a következmények nélküli csihi-puhi alaposan rányomhatja bélyegét a végleges produktumra. A Fight Night Champion a jelek szerint nem lesz ilyen, sőt - csekkold a trailert!