Red Faction: Battlegrounds

A Red Faction: Armageddon és a játék alapján készülő film reklámozására született, kizárólag letölthető formában elérhető autós akciójáték.
1366700400

A Nordicé a Darksiders, a Gearboxnál a Homeworld

Kihirdették a THQ még el nem adott címeiért zajló aukció eredményeit is: két sorozat, a Homeworld és a Drawn to Life kivételével az összes megmaradt THQ-játék az osztrák Nordic Gameshez kerül.
1366455629

Lezárult az aukció a THQ fennmaradó címeire

Április tizenötödikén lezárult a THQ fennmaradó frencsájzainak elárverezése - derült ki a minap nyilvánosságra került jogi dokumentumból. A csődbe jutott kiadó nagyjából 7 millió dollárt nyert az aukcióval.
1361971330

Újabb THQ-aukciót tartanak

Áprilisban újabb aukciót tartanak a tönkrement THQ még gazdátlan címeire, így többek között a Darksiders, a Red Faction és a Homeworld sorsa is itt dőlhet el. Az eladások május közepére zárulhatnak le.
1358938853

A Segáé a Relic Entertainment?

Tegnap este vette kezdetét a megboldogult THQ játékainak és egyéb ingóságainak elárverezése. Jelenleg egyetlen megerősített adásvételről sincs információnk, csupán a kiszivárgott szóbeszédekre hivatkozhatunk.
1356105600

A Ubisoft megvenné a THQ játékait?

Lapértesülések szerint a Ubisoft is bejelentkezett a THQ stúdióiért és játékaiért, más kérdés, hogy csak olcsón hajlandó megvenni azokat. Több szempontból is érdekes lenne, ha a pletyka megvalósulna.
1310540400

THQ: vissza kell térni a gyökerekhez

Nyilván ezt nem úgy érti a THQ igazgatója, hogy újra 20 évvel ezelőtti játékokat kell fejleszteniük, hanem úgy, hogy a hatalmas cégekké nőtt játékfejlesztőknek és kiadóknak újra úgy kell gondolkodniuk, mint egy most induló, kicsi vállalatnak, különben nem fogják túlélni a következő időszakot.
1308038459

A THQ bezárta a Homefront fejlesztőit

A kiadó tegnap megerősítette, hogy végleg bezárják a New York-i székhelyű Kaos Studiost és a Red Faction: Battlegroundsot is tető alá hozó THQ Digital Warringtont. A nyilatkozat szerint stratégiai átszervezésre volt szükség a belső stúdiók struktúrájában. Az érintetteket már tájékoztatták.
1304406006

Red Faction: Armageddon - visszatekintés

A THQ kiadott egy újabb trailert a közelgő új Red Faction epizód kapcsán, mely ezúttal nem az új fícsőrökre hívja fel a figyelmet, hanem visszatekint arra, hogy a játékmenet miként változott a csaknem tíz éves első rész óta. Ezen felül a készülő Origins film is kapott egy előzetes kedvcsinálót.
1303032209

Rossz a Red Faction: Battlegrounds fogadtatása

Ma THQ napot tartunk, úgyhogy az előző viszonylagos jó hír mellé jöjjön egy nem annyira vidám is. A kiadó elégedetlen az árkádos Red Faction: Battlegrounds fogadtatásával, s szerinte a játéksajtó egyáltalán nem értette meg, mire is való a játék, s érdemtelenül pontozták le azt.
1302105600

Red Faction: Battlegrounds - itt a launch trailer

Úgy látszik, a teljesen rombolható környezet és a pörölykalapács megtette a hatását, mert a Red Faction népszerűbb, mint valaha. Ennek örömére érkezik a kizárólag konzolokon és digitálisan terjesztett Red Faction: Battlegrounds, ahol tankokkal zúzhatjuk egymást halomra.