Ratchet & Clank: All 4 One PS3

Folytatódik a Ratchet & Clank: az új részben akár négyen is nyomulhatunk együtt, kooperatív módban. Harcra fel!
1319011247

Friss látnivalókon a Ratchet & Clank: All 4 One

Közeleg az Insomniac kooperatív mókára kihegyezett játékának, a Ratchet & Clank: All 4 One megjelenésének időpontja, mely e hét pénteken lesz esedékes. Ennek örömére egy raklap kedvcsináló futott be hozzánk, két új videó és egy rakat pazar képlopat. Rajongók előre!
1318515819

Ratchet & Clank: All 4 One - terítéken a co-op

Jövő héten érkezik a legújabb Ratchet & Clank, köztudott tény, hogy a következő rész legfontosabb erénye a négyfős kooperatív mód lesz. Bár a játék lényege ez, eddig kevés olyan trailert kaptunk, ahol a szerkesztők kifejezetten a cím ezen részére mentek volna rá - ne izguljunk, most itt van egy!
1317463255

Ratchet & Clank: All 4 One - harc Octomoth ellen

Az Insomniac kidobta az utolsó trailerek egyikét a Ratchet & Clank: All 4 One-ból, mely egy masszív főellenséggel való csatába enged betekintést. A bemutatott pálya kellően dinamikus, apró szigetdarabok úsznak a levegőben - minden taktikai érzékünkre szükségünk van a győzelemhez.
1316757600

Bossharc a Ratchet & Clank új trailerében

Megérkezett a Ratchet & Clank: All 4 One legújabb előzetese, ma sem maradunk izgalmak nélkül, annyi szent. A trailer az egyik főellenfelet, méghozzá a Z'Grute nevet viselő szörnyeteget mutatja be, amint Godzilla módjára pusztít Luminopolis városában. Csekkoljátok azonnal!
1315926008

Ratchet & Clank: All 4 One - traileren a single

A kissé unalmas fegyverbemutató előzetesek után a vérbeli egyjátékos élmény bemutatását tűzte ki célul a Ratchet & Clank: All 4 One legújabb kedvcsinálója. Ugyan az Insomniac jelenleg dülledt halántékkal lesi a Resistance 3 fogadtatását, most már teljes erőbedobással hegeszthetik eme produktumot.
1314979200

Újra fegyverekkel hadonászik Ratchet & Clank

Úgy néz ki, hogy az Insomniac sosem unja meg, hogy bemutassa nekünk az újabbnál újabb elmeroggyant fegyvereket, melyekkel Ratchet és brigádja igyekszik rendet tenni a szembejövők között. Ami egyébként szerencse, mert még mi sem unjuk, sőt, épp ellenkezőleg.
1314442851

Ratchet & Clank: All 4 One - trailer a fegyverekről

Nagy visszatérő lesz idén a Ratchet & Clank, melyben a mesebeli, eszement univerzum minden lényeges hőse játszható karakter lesz a rajongók legnagyobb örömére. Az új előzetesben kedvenceink fegyvereit csodálhatjuk meg akció közben - nem csak hogy pofásak, de még használhatóak is.
1311937200

Fegyverekkel fenyeget az új Ratchet & Clank

Idén végre visszatér minden idők egyik legjobb és legviccesebb duója, Ratchet és Clank, hogy kissé rendbe tegye az elkanászodott földönkívülieket. A sorozatban először négyfős kooperatív kap helyet, de a most megjelent előzetesben inkább a fegyvereken van a hangsúly.
1307268000

E3 2011: Holnap jelentik be az Insomniac új játékát

Holnap végre lehull a lepel a Ratchet & Clank- és a Resistance-sorozatot is jegyző Insomniac legújabb játékáról, ám apró érdekesség, hogy a bemutatóra nem a Sony, hanem az Electronic Arts konferenciáján kerül majd sor, és nem PlayStation-exkluzív, hanem multiplatform címre számíthatunk.
1305981033

Megvan a Ratchet & Clank: All 4 One dátuma

A hivatalos PlayStation Blog bejelentése szerint október közepén jelenik meg a Ratchet & Clank-univerzum teljes népességét felvonultató játék. A leleményes előrendelők - kiskereskedőktől függően - számos extrára számíthatnak a boltokba kerülés napján. Co-op imádók előnyben!