Virtua Tennis 4 , PC, PS3, Vita, X360

A Virtua Tennis negyedik része már Move-támogatással érkezik, és 3D-ben is játszható lesz - ráadásul az eredeti játékot fejlesztő csapat dolgozik rajta!
1303927200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét sokkal lazább lesz, mint az előző, de pihenni is kell, ugye. Az önjelölt szuperhősök azért jól fogják magukat érezni, úgy néz ki, a teniszfanatikusok is megtalálják majd a számításukat, és ha mutánsok főszereplésével készült Diablo-t kerestél, akkor is jól fog telni a heted.
1302688800

Júniusban jön a 3DS-es Zelda: Ocarina of Time

A Nintendo hosszú listát közölt, melyen azok a platformjaira készülő játékok szerepelnek, amelyek tavasszal vagy a nyár elején kerülnek boltokba. Az egyik legérdekesebb cím közöttük minden bizonnyal a 3DS-es The Legend of Zelda: Ocarina of Time, amely júniusban mutatkozhat be a nagyközönség előtt.
1301669558

PC-re is megjelenik a Virtua Tennis 4

A Sega bejelentette, hogy a Virtua Tennis negyedik része PC-re is elkészül, igaz, a megjelenése csak néhány hónappal a konzolos verziók után várható. A játék vezető producere emellett a hivatalos PlayStation Blog keretein belül bemutatta a PS3-as változat extráit.
1298806592

Dátumot kapott a Virtua Tennis 4

A sors fintora, hogy az utóbbi egy-két évben alig érkezett értékelhető teniszjáték, erre a közeljövőben kettőt is kapunk. A Top Spin negyedik része mellett új epizóddal bővül a Virtua Tennis sorozat is, mégpedig áprilisban, bő egy hónappal a konkurens játék megjelenése után.
1282135239

GC 2010: Készül a Virtua Tennis új része

Néhány évnyi kihagyás után újult erővel, Move- és 3D-támogatással tér vissza a Virtua Tennis-sorozat: a negyedik részről még szinte nem tudunk semmit, állítólag azonban nagyon jó lesz, a minőséget az eredeti japán fejlesztők szavatolják!