Sine Mora X360

Magyarokkal szövetkezik a Killer7 és a No More Heroes alkotója: Suda 51 legújabb oldalnézetes akciójátékát a Digital Reality adta ki.
1359565200

Megvették a Grasshopper Manufacture-t is

Suda 51 stúdiója, a Grasshopper Manufacture is új gazdára lelt a napokban, a Ragnarok Online és a Dragon Saga kiadója, GungHo Group bejelentette, hogy felvásárolta a fejlesztőcéget.
1357237140

Szavazz a 2012-es év legjobb játékaira!

Emlékezetes évet hagytunk magunk mögött, ideje hát visszaemlékezni és számot vetni. Számodra melyik játék nyújtotta a legmarkánsabb élményt? Nosza, tedd le a voksod a kedvenceid mellett!
1353492000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű lett az e heti lista, lesz miből válogatni a következő napokban! Most lesz "Fekete Péntek", a hálaadás utáni első péntek Amerikában a karácsonyi vásárlói szezon kezdetét is jelenti - csoda, ha mindenki most akarja kiadni a játékát? Persze mi úgyis Hitmanezünk inkább.
1353081606

Sine Mora - előzetes a PSN-es starthoz

PC és Xbox Live után hamarosan PS3-ra és Vitára is megjelenik a magyar Digital Reality shoot 'em upja, a bitang jól sikerült Sine Mora. Aki nem tudná: a játék címe latinul "késedelem nélkülit" jelent, s így reméljük, hogy a Sony platformjain sem kell számolnunk csúszással. Itt a debüthöz kötött videó.
1351861200

Jövő héten jön PC-re a Sine Mora

A Grasshopper Manufacture és a magyar illetőségű Digital Reality koprodukciója a jövő héten PC-re is megjelenik, ráadásul még szebb látványt ígér, mint a tavasszal bemutatkozott Xbox 360-as verzió. A hír apropóján 16 új screenshot landolt a galériánkban.
1333929457

Sine Mora villámteszt

Kedveled a balról jobbra szkrollozó árkád lövöldéket? De hamar beletörik a fogad, mert egy idő után már képtelen vagy kikerülni a feléd közeledő kismillió lövedékeket? Eszedbe jutott már, mekkora királyság lenne lelassítani az időt, hogy könnyebb dolgod legyen? Akkor eljött a te időd!
1332406851

Sine Mora - launch trailer és az első 10 perc

Tegnap jelent meg a magyar Digital Reality és a japán Grasshopper Manufacture közös játéka, az oldalnézetes, dieselpunk Sine Mora. Mindig örömteli egy hazai vonatkozású alkotásról beszámolni, így a minimum az, hogy megnézed az új kedvcsinálókat és elgondolkodsz a vásárláson.
1332162000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten főleg az asztali konzolok tulajdonosai örülhetnek, PlayStation 3-on és Xbox 360-on egy rakás érdekes cím teszi majd tiszteletét a következő napokban, miközben a többi platformon nem nagyon érkezik fajsúlyos anyag egy-két el nem hanyagolható kivételt leszámítva.
1330365864

Újra mozgásban a Sine Mora

Múlt héten megtudtuk a Sine Mora végleges megjelenési dátumát, mára pedig egy új trailerre is rátehettük a kezünket, amit a játék árcédulájával együtt osztottak meg velünk a fejlesztők. A Digital Reality és a Grasshopper Manufacture közreműködésében készülő program 1200 Microsoft Pontot kóstál majd.
1330074053

Március végén jön a Sine Mora

A hazai Digital Reality érdekes módját választotta a Sine Mora megjelenési dátumának közlésére: egy találgatós versenyt hirdetett a játék Facebook-oldalán, aki elsőnek eltalálta az időpontot, apró ajándékot nyert. A Grasshopper Manufacture-ral közösen készített cím márciusban landol.