Sine Mora - előzetes a PSN-es starthoz

  • Írta: zoenn
  • 2012. november 16.
  • Videó
Link másolása
PC és Xbox Live után hamarosan PS3-ra és Vitára is megjelenik a magyar Digital Reality shoot 'em upja, a bitang jól sikerült Sine Mora. Aki nem tudná: a játék címe latinul "késedelem nélkülit" jelent, s így reméljük, hogy a Sony platformjain sem kell számolnunk csúszással. Itt a debüthöz kötött videó.

A Digital Reality az elmebeteg játékairól híres Grasshopper Manufacture-rel készítette el ia Sine Morát, az oldalra scrollozós címmel hamarosan a PlayStation 3- és Vita-tulajok is megismerkedhetnek. Mi így zártuk az xboxos verziót bemutató villámtesztünket:

"A Sine Mora alapvetően egy kellemes kis lövölde, csodaszép grafikával és jópofa időmanipulálási módszerekkel megfűszerezve. Ha egy kicsivel több energiát fektettek volna magába a játékmenetbe és kevesebbet a történet erőltetésébe, akkor még ennél is jobb lehetett volna. De így csak egy jó értékelést érdemel meg. Tegyetek ti is egy próbát vele, mert megéri!"

Ha másért nem, hát azért, mert magyar!

5.
5.
p3ti
A 250 ezer eladásnál nem lesznek vesztességesek ... Sajnos a LIVEon eddig 16ezer példányba lett letöltve . Na majd hátha a psen :)
4.
4.
anadrex
Az előzetes alatt szóló zene hasonlít az egyik mayday válogatás lemezen található számhoz. Majd ha lesz időm megkeresem melyikre is.
3.
3.
KeXxX
az a legszebb benne, hogy MAGYAR!!!!!! :D
1.
1.
mamgu
Na végre ezt vártam má legyen valami ilyesmi a vitára, egy feltupírozott gradius se lett volna kutya de ne legyünk telhetetlenek, és azért ez se néz ki rosszul .
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...