Sine Mora X360

Magyarokkal szövetkezik a Killer7 és a No More Heroes alkotója: Suda 51 legújabb oldalnézetes akciójátékát a Digital Reality adta ki.
1327136426

Brutális nehézséggel jön a Sine Mora is

Úgy látszik, a fejlesztők kezdenek visszatalálni a hőskorban tapasztalható kihíváshoz, mely elsősorban a régi címekre volt jellemző. Azt már tudjuk, hogy a BioShock Infinite is kap majd hardcore-módot, de a magyar Digital Reality játékában is bekapcsolhatjuk az Insane nehézséget.
1316340038

TGS 2011: Újabb Sine Mora kedvcsináló érkezett

Egy találós kérdést szeretnénk feltenni: melyik a legjapánabb magyar illetőségű játék? Senki többet? Természetesen a Sine Moráról van szó, melyet a Grasshopper Manufacture készít, de nagy szeletet vállalnak a munkálatok során hazánk fiai, a Digital Reality srácai is. Új videónk is van már.
1312381437

Befutott az első Sine Mora előzetes

Derék hazánkfiai, a Digital Reality a kiadói munkálatok mellett nem mond le a játékfejlesztésről sem, partnere ezúttal a Grasshopper Manufacture, velük készítik közösen a Sine Morát. Szokatlan környezetben járunk, ahol lebegő csápos robotok, masszív vonatok és égi hajók szelik az eget. Ütős anyag!
1282221163

GC 2010: Magyarokkal szövetkezik Suda 51

Több játékra vonatkozó megállapodást kötött a magyar Digital Reality a Killer 7 és a No More Heroes játékok alkotójával, a Grasshopperrel - Suda 51 következő játéka egy oldalnézetes lövölde lesz, amely kizárólag a PlayStation Networkön és az Xbox Live-on kapható majd.