Tekken Tag Tournament 2 PS3, WIIU, X360

Folytatódik a Tekken Tag Tournament! A játék először a játéktermi gépeken debütált, de utólag készítettek belőle konzolos változatokat is.
1347116400

Tanuljunk Tekken Tag Tournament 2-t!

Napok kérdése, és már a kezeink között lehet a Tekken Tag Tournament 2, így nem árt, ha néhány karakterrel már akkor tudunk játszani, amikor először betettük a lemezt a meghajtóba. Ebben lehetnek segítségünkre a fejlesztők által közzé tett, oktató jellegű videók.
1343631604

Tekken Tag Tournament 2 - traileren az oktatómód

Újonc vagy a Tekken Tag Tournamentben? Semmi gond, a gyors belerázódásban a Fight Lab játékmód lesz a segítségedre, mely az alapoktól kezdve adja meg számodra a kezdőlökést. A legfontosabb támadások mellett a bonyolult és testre szabható kombókat is betanulhatod az új videó szerint.
1342630834

Tekken Tag Tournament 2 - bikiniben szép a bunyó

"Napfény járja át a szívem újra, csak egy szál bikinit hoztam el az útra..." - énekelhetjük a Tekken Tag Tournament 2 legújabb kedvcsinálóját szemügyre véve. S bizony, a kánikulát csak úgy lehet elviselni, ha ledobjuk a textilt és egy homokos tengerparton múlatjuk az időt - szép lányok társaságában.
1342418400

Videón a Tekken Tag Tournament 2 lányai

A Namco Bandai marketingesei értik a dolgukat: az első csont Snoop Dogg volt a Tekken Tag Tournament 2 promótálására, most pedig az új rész hölgy szereplői kaptak egy saját trailert. És ha ez nem lenne elég, az előrendelők száz különböző fürdőruhába öltöztethetik majd be őket!
1341640855

Karaktermustra a Tekken Tag Tournament 2-ben

A Namco Bandai friss kedvcsinálóval lepett meg bennünket a Tekken Tag Tournament 2-ből. Olyan játszható karaktereket vehetünk szemügyre, mint Forrest, Alex, P-Jack és Tiger. Az biztos, hogy a külcsín mellett a belbecs is rendben lesz a népszerű verekedős játékban.
1341314400

Tekken Tag Tournament 2 - előzetesen a multi

Ha jól sülnek el a dolgok a Tekken Tag Tournament 2-vel kapcsolatban, akkor minden esélye megvan rá, hogy a következő pár év egyik leginkább meghatározó verekedős játéka legyen. Ebben persze a legfontosabb szerepe a multiplayernek lesz, így ezt szemlélhetjük most meg.
1339936679

Tekken Tag Tournament 2 - Snoop Dogg beköszön

Aki figyelemmel követte az E3-at, találkozhatott a Tekken Tag Tournament 2 bemutatójával is, amiben a fejlesztők a Snoop Dogg nevével fémjelzett pályát mutatták be. A Namco Bandai és a népszerű rapper megállapodásának része egy új, kifejezetten a játékhoz írt nóta is, amibe most hallgathattok bele.
1339330098

Ezek a játékok jönnek a Wii U-ra

A Shacknews jóvoltából megérkezett az első lista, ami a Nintendo Wii U-ra érkező játékokat sorakoztatja fel megjelenés szerint. Ez alapján nem kevés nyitócím érkezik a konzolhoz, amire már a nagyobb külföldi üzletek már előrendelést is vesznek fel, noha az árról és a premierről még mindig nem tudunk semmit.
1339167848

E3 2012: A negyedik videócsokor

Alighanem az utolsó videó-összeállításunkhoz érkeztünk, hiszen a kiállítás már bezárta a kapuit. Persze ez nem jelenti azt, hogy nem szállingóznának új információk és látnivalók, de ömlesztett hírrel most találkozhattok utoljára. Talán az igazi meglepetések most születnek!
1338930300

E3 2012: Nintendo sajtókonferencia - ÉLŐBEN!

Így azért lényegesen kényelmesebb, a Nintendo hagyott idő pihenni a sajtókonferenciájáig, ami minden bizonnyal elejétől a végéig a Wii U-ról szól majd. Természetesen a Gamekapocs élőben szállítja majd a legfrissebb híreket, kövessétek az eseményeket, nehogy lemaradjatok!