Tekken Tag Tournament 2 PS3, WIIU, X360

Folytatódik a Tekken Tag Tournament! A játék először a játéktermi gépeken debütált, de utólag készítettek belőle konzolos változatokat is.
1337414400

Készül a Tekken-film előzménye

A napi cooltúra betevőnket egy közepesen érdekes hír teszi ki. Valószínűleg olvasóink tetemes többsége nem látta még az első Tekken-filmet sem (szerencsére), ennek ellenére nagy örömmel újságolhatjuk el, hogy már készül hozzá az előzmény, csak rosszabb színészekkel.
1334736033

Friss előzetesen a Tekken Tag Tournament 2

A kétfős csapatokkal való harc még mindig szórakoztató, pláne, ha megtekintjük a Namco Bandai újonnan kiadott trailerét a Tekken Tag Tounament 2-ből. A régi brigád újra összeáll némi kooperatív munka erejéig, de nyakunkat tesszük rá, hogy lesznek új belépők is.
1334235600

Szeptemberben jön a Tekken Tag Tournament 2

Sokan minden idők legjobb Tekken-részének, sőt a valaha létezett egyik legjobb verekedős játéknak tartják a Tekken Tag Tournamentet. Nem csoda tehát, hogy a Namco Bandai visszahozza a címet, s habár a folytatás korábbi megjelenésre számítottunk, azért így sincs már messze.
1327583398

Idén is lesz Országos Kecskeméti Tekken Verseny

A KAMI - Kecskeméti Anime Videojáték és Képregény Klub harmadszorra rendezi meg az Országos Kecskeméti Tekken Versenyt, a következő megmérettetésre februárban kerül sor, a szervezők még több géppel, még több programmal és érdekességgel várják az érdeklődő gamereket.
1323589627

VGA 2011: Tekken Tag Tournament 2 kedvcsináló

Bár a Tekken Tag Tournament második részét bárki kipróbálhatta, aki beruházott a Tekken Hybrid nevű PlayStation 3-exkluzív gyűjteménybe, a Video Game Awards apropóján a Namco Bandai összedobott egy élőszereplős trailert is a játékhoz, ami a Tag Tournament fontos játékelemét, a páros harcot is előtérbe helyezi.
1311660000

Jövőre jön a Tekken Tag Tournament 2

A Namco Bandai végre mondott valami pontosabbat a Tekken Tag Tournament 2 megjelenésével kapcsolatban, ráadásul azt is elárulták, hogy a hamarabb érkező Tekken Hybridben már kapunk egy kipróbálható verziót is az anyagból, más meglepetésekkel együtt.
1308751200

E3 2011: Melyek voltak az expó legjobb játékai?

Mint minden évben, a Game Critics Awards díjátadó keretében idén is kiválasztják az Electronic Entertainment Expo, azaz az E3 legjobb játékait. A jelöltek már megvannak, a BioShock Infinite és az Uncharted 3 kapták a legtöbb voksot - őket négy kategóriában is jelölték.
1307533098

E3 2011: Tekken-újdonságok a kiállításon

Örülhetnek a Tekken-rajongók a Namco Bandai egy raklapnyi újdonsággal kényezteti el őket az idei kiállításon, ami tulajdonképpen nem is meglepő, elvégre a verekedős széria a kiadó legjövedelmezőbb címének számít. Két vadi új játék érkezik majd, illetve egy remake - hogy az új filmet ki ne hagyjuk a listából.
1305180000

Animációs film készül a Tekken alapján

Miután a film valami borzasztóan sikerült, nem csoda, hogy a rajongók animációs filmért esedeztek a Namco Bandai előtt. A kiadó örömmel teljesítette kívánságukat, a Tekken: Blood Vengeance idén nyáron mutatkozik be a közönség előtt, és igazi sztárgárda sorakozott fel mögötte.
1293292800

Tekken Tag Tournament 2 - előzetesen Heihachi

Szépen csendben, a fű alatt készül az egyik legjobb Tekken-játék, a PS2-es Tekken Tag Tournament folytatása. Az új előzetes ugyan kissé japán nyelvű, de ez senkit nem rettenthet el attól, hogy megtekintse, főleg nem akkor, ha a főszerepben a jó öreg Heihachi tetszeleg.