Pinball FX 2 X360

Folytatódik a magyar fejlesztésű Pinball FX. A második rész Xbox 360-exkluzív, és folyamatosan érkeznek hozzá az új asztalok. Az egyik legfőbb kiegészítő a szuperhősös Marvel Pinball.
1412501662

A South Parkot is flipperesíti a Zen Studios

A magyar Zen Studios a játékipar flipperfelelőse, és pont: a Star Wars, a Marvel-képregények és a The Walking Dead után újabb licencet rántottak be a srácok, most a South Parkon dolgoznak.
1408982400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ahogy közeleg az iskola rajtja és a nyár vége, úgy sűrűsödnek a játékmegjelenések is - logikus, hiszen nyáron nem lehet tanulás helyett játszani. Lássuk a vakáció utolsó hetének premierjeit!
1406552400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Rosszmájúan azt is mondhatnánk, hogy a hét sztárja egy tavalyi játék lesz, de a The Last of Us: Remastered azért ennél több tiszteletet érdemel. Joel és Ellie a PlayStation 4-et is meghódítja.
1395159568

GDC 2014: Generációt lép a magyar Zen Studios

Jönnek az első magyar fejlesztésű játékok a Microsoft szeptemberben megjelenő konzoljára. A hazai Zen Studios bejelentette, hogy a CastleStorm, a Pinball FX2 és a KickBeat: Special Edition PS4-re és Xbox One-ra is kijön.
1385283600

Humble Weekly Sale - főszerepben a Zen Studios

Még négy napig tart az aktuális Humble Weekly Sale, az akció főszereplője pedig nem más, mint a magyar illetőségű Zen Studios, akinek a virtuális flipperasztalait vehetitek meg aprópénzért.
1367654438

Pinball FX2 - a jövő héten landol a Steamen

Hiánypótló, s nem mellesleg magyar alkotással bővül hamarosan a Steam játékfelhozatala. Az Xbox Live-on indult sikerszériát a Windows 8-felhasználók tavaly október óta élvezhették, most pedig mindenki más is.
1353492000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű lett az e heti lista, lesz miből válogatni a következő napokban! Most lesz "Fekete Péntek", a hálaadás utáni első péntek Amerikában a karácsonyi vásárlói szezon kezdetét is jelenti - csoda, ha mindenki most akarja kiadni a játékát? Persze mi úgyis Hitmanezünk inkább.
1346482847

Jönnek az első xboxos játékok Windows 8-ra

Megtörtént végre, aminek meg kellett történnie. A Microsoft tegnap bejelentette a Windows 8-ra érkező játékok listáját, melyek elsőként Xbox 360-on és mobilplatformon hódítottak. Találunk azért Windows 8-exkluzív címeket, néhányat pedig előretelepítve is az Xbox Games menüpontban.
1332000000

A Bosszúállókkal erősít a Marvel Pinball

Nem igazán szoktunk flipperekkel foglalkozni, de ha már a budapesti Zen Studios mesteri szinten űzi ezt a műfajt, ráadásul a Marvelnek is köze van a legújabb projektjéhez, akkor megér nekünk egy anyagot. A magyar srácok a Marvel Pinball játékukat bővítik hamarosan, részben a Bosszúállók mozi apropóján is.
1329141600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét megint lassabb lesz, Amerikában jelenleg mindenki a PlayStation Vita bemutatkozását várja, ezért nem is nagyon érkezik túl sok fontos cím. A kis kézikonzol nálunk a jövő héten debütál, addig is kénytelenek leszünk beérni a PC-s Alan Wake-kel és az új UFC-vel.