Gamekapocs

Gamekapocs oldalhoz tartozó képek, cikkek és hírek gyűjteménye!

Arrogáns Sonyból kedves Sony

A PlayStation 4 megjelenése óta a Sony a jófiú és a játékosok kedvence. Sok mindent megváltoztatott az utóbbi pár év, nem volt ez mindig így. Emlékezzünk vissza kicsit, milyenek voltak a PS3 idejében.

30fps vs. 60fps - filmeket akarunk vagy játékokat?

Az újgenerációs konzoloktól azt vártuk, hogy végre 1080p-s natív felbontásban játszhassunk, és a framerate tekintetében se kelljen kompromisszumokat kötnünk. Ez azonban nem így történt: az új jelmondat a filmszerűség és a 30fps!

Xbox-klasszikusok, amiket vissza kellene hozni

Phil Spencer, a Microsoft Studios vezetője, és az Xbox-részleg új fejese láthatóan érti, mire van szüksége a keménymagnak. Adjunk neki ötleteket, milyen játékokat hozzon vissza az Xbox dicső múltjából.

Így játszunk mi

A mindenkit nyomasztó kérdést most megválaszoljuk! Hogyan játszanak a hardcore gamerek, s miként élnek a Gamekapocs által szerzett barátaink? Most minden kiderül!

Húsz cím, amivel játszanod kell 2014-ben

Beköszöntött a január, a tavalyi év összefoglalói után pedig ideje megnézni, hogy mi történik majd idén! Oké, még nem érződik, de az már most biztos, hogy nyakig ülünk majd a játékokban...

2013 legjobb játékai

Feladtuk a leckét nektek, ti pedig nyomatékosan megszavaztátok a 2013-as esztendő legemlékezetesebb játékait. Tobzódtatok a kínálatban, napokig rágódtatok rajta, de megszavaztátok a legkiemelkedőbb alkotásokat.

2013 legfontosabb játékipari történései

Újabb éven vagyunk túl, itt az ideje a kötelező összefoglalónak. A Gamekapocs a korábbiakhoz hasonlóan átnézte az elmúlt esztendő összes hírét, hogy kihámozhassa belőlük, melyek voltak a legfontosabb történések.

5. Retro video- és kvarcjáték kiállítás

Aki a kétnapos rendezvény ideje alatt betévedt a Csokiba, mintha egy másik időbe lépett volna be. Utazás a retro videojátékok és kvarcjátékok világába, pixeles képernyők, húszéves gépek. Mi ez, ha nem a mennyország?

Húsz cím, amivel játszanod kell 2013-ban

Nem árulunk el nagy meglepetést, idén is lesznek játékok, és ami meghökkentőbb, hogy még jó játékok is lesznek. Megnéztük az év termését, és kiválogattunk húsz olyan címet, amivel mindenképpen játszanod kell.

2012 legjobb játékai

Itt a Gamekapcson demokrácia uralkodik, nálunk a nép akarata szent. Eszünkbe sem jutott, hogy önkényesen mi kiáltsuk ki 2012 legjobb játékait, inkább az olvasók elé toltuk a szavazógépet. S jöjjenek a várva-várt végeredmények!