SSX PS3, X360

A korábban SSX: Deadly Descents címmel bejelentett játék most már csak egyszerűen SSX névre hallgat.
1330353000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét lényegesen szerényebb lesz a korábbiakhoz képest, de azért akad olyan anyag, amivel eljátszogathat az egyszeri gamer, míg befutnak a fajsúlyosabb címek. A héten jön az új SSX, lesz új Mario Party, és aki eddig nem tette, most minden eddiginél teljesebb formában próbálhatja ki a Mortal Kombatot.
1330347651

SSX gameplay-áradat a megjelenés hetén

Pénteken végre megjelenik a kezdetben Deadly Descents alcímet viselő új SSX, így vége a kétnapi szórásban érkező videóknak, melynek hatására szinte már mindent láttunk az EA Sports snowboardos címéből. Az új előzetesekben Szibéria, Patagónia és Alaszka lankáin tekergőzünk.
1329732036

Új SSX-kedvcsinálók, holnap jön a demó

Az biztos, hogy az EA Sports nem méri szűk marokkal a snowboardos címe friss látnivalóit, sőt egy napra több előzetes is jut - jelen esetben öt darab. Megfordulunk az Antarktiszon, a Sziklás-hegységen és Új-Zélandon is - Travis Rice több tippet ad a leendő deszkásoknak. A demó is itt van már!
1328781614

SSX - a Himalája fénypontjai, itt a tracklista

Úgy néz ki, hogy az új SSX lesz a sorozat eddigi csúcspontja a költségvetés és a nagyszabású tervek szempontjából. A világ legnagyobb hegyeit bemutató sorozat elérkezett a legdurvábbhoz, a Himalájához. Ezen felül az EA ismertette a játék soundtrackjét, kapunk Skrillexet is!
1328529600

SSX - az online lehetőségek

Számomra egyre megdöbbentőbb, mennyi opciót és extrát pakolnak ott az Electronic Artsnál az új SSX-be. A kifejezetten csábító és mindenféle spéci lehetőséggel felvértezett multiplayert most a fejlesztők mutatják be nekünk. Mindenki, GeoTagelésre fel!
1328000400

Nem kell online pass az SSX-hez, de...

...de azért a használt példányok tulajdonosai még így sem lehetnek majd teljesen boldogok, mert az Electronic Arts egy egyedi módszert talált ki a szívatásukra. A lényeg, hogy habár beléphetünk az online meccsekbe, a jutalmakat bizony nem fogjuk megkapni.
1327937400

Itt az első SSX tévéreklám

Kevesebb, mint egy hónap, és már a kezeink között lehet egy legendás sorozat új része. A totális elmebeteg SSX-ben az extrémsport tényleg extrém, hiszen a gravitáció minden törvényét áthághatjuk különböző extravagáns karakterekkel meghódítva a pampákat.
1327762841

SSX - lesiklás Patagóniában

Todd Batty, az EA Sports hódeszkás játékának kreatív igazgatója elmondta, hogy az SSX vissza fogja hozni az extrém sportos játékok műfaját az élvonalba. Nem tudjuk, miért beszél többesszámban - olyan sok cím nincs a palettán, melyek az extrém sportra koncentrálnának.
1327330835

SSX - újabb játékmeneti dózis

Megéri megvenni az új SSX-et, főleg, hogy annyi mindent láttunk már belőle? Némileg hiányérzetünk támadt a hétvégén, furcsán vettük a levegőt, aztán rájöttünk, hogy már két nap telt el újabb SSX-adag nélkül. Szerencsére ezt orvosoljuk most, nem kevesebb, mint három tömény gameplay jelenettel.
1326970856

SSX - terítéken az online kapcsolatok

Van még valami olyan, amit nem láttunk az új SSX-ből? Szinte minden napra befut valami látnivaló. Most a Need for Speed Autolog rendszeréhez hasonló megoldást prezentálnak nekünk a fejlesztők - bizony, a hódeszkás cím sem múlik el online mulatság nélkül.