SSX PS3, X360

A korábban SSX: Deadly Descents címmel bejelentett játék most már csak egyszerűen SSX névre hallgat.
1326819600

SSX - Zoe Payne akcióba lendül

Ha nem vagy benne egészen biztos, miképpen jön össze a snowboard és a Mátrix, akkor érdemes megtekinteni az SSX legújabb előzetesét, melyben a kungfu és az extrém sport különös keveredése mutatkozik be. Az SSX-től persze nem is várunk kevesebbet, mint teljes elmebetegséget.
1326452420

SSX - terítéken a játékmódok

Szinte minden hétre jut valamilyen látnivaló az új SSX-ből, most is kaptunk egy új trailert. Kezdjük már egy kicsit unni, inkább valamilyen demófélével szolgálhatnának a fejlesztők. Az biztos, hogy a cél nélküli hódeszkázást elfelejthetjük, számos kihívással teli elfoglaltság vár ránk.
1326115817

SSX - a snowboard kockázatos

Bár az új SSX-játék egy percig sem tagadja, hogy elrugaszkodik a valóságtól, olyan kunsztokat mutathatunk be, melyre az életben soha nem lennénk képesek. Most egy profi hódeszkás, Travis Rice ecseteli nekünk az SSX új előzetesében, hogy ebben a sportban igenis van kockázat. Ha eddig nem tudtad.
1326028046

Nem kapja meg az EA az SSX.com webcímet

Hiába közeledik az új SSX megjelenése, az Electronic Arts minden próbálkozása ellenére sem kapja meg az SSX.com webcímet attól a vállalattól, amely októberben egy nagyobb csomag részeként vásárolta meg a domaint. Az SSX.comon jelenleg semmilyen tartalom nincs.
1325834989

Még egy SSX trailer landolt

Alacsonyan szállnak az SSX-előzetesek mostanában - nincs is ezen semmi meglepő, tekintve, hogy az EA Canada játéka heteken belül a boltokban lesz. Az új traileren sem csodálkozunk sokat, azt kapjuk, amit várunk: masszív hegyeket és lélegzetelállító trükköket.
1324544415

Csúszik az SSX, itt az új előzetes

Az EA Sports nem tudja tartani a korábban beígért megjelenési dátumot, így az új SSX-re tavaszig kell várnunk. Az egy ónapos csúszás kárpótlásaként befutott az első, tényleges játékmeneti felvétel is, mely nem hatáskeltően összevágott, polírozott marketinganyag, hanem tömény gameplay.
1321632052

Dubstepes SSX mozgókép érkezett

Joggal hihetjük azt, hogy a jövőre megjelenő SSX soundtrackje igazán pazar összeállítással jelentkezik - a snowboardos trükközés mellett a füleink is el lesznek kényeztetve. A Run DMC Tricky című slágerét bolondították meg egy kis dupsteppel - remélhetőleg jó aláfestése lesz az új trailernek.
1320166800

Patagóniától Új-Zélandig az új SSX-ben

Megérkezett az új SSX Massive World című fejlesztői naplósorozatának legújabb fejezete, amelyben a játék újabb három helyszíne kerül bemutatásra. A sor Patagónián, Antarktikán és Új-Zélandon van, a készítők pedig láthatóan lelkesen ecsetelik, hogy miben különbözik az egyik havas hegycsúcs a másiktól.
1319191239

Februárra csúszik az SSX, új kedvcsinálók

Nem nagy késlekedésről van szó, csupán egyetlen hónappal kell többet várnunk az új SSX-re. Egyáltalán nem hosszú idő, pláne azok után, hogy évek múltán támad fel ismét a snowboardos frencsájz. Egy előzetessel és egy fejlesztői naplóval engesztelődhetünk addig.
1317391208

Jeges valóság az SSX új előzetesében

A halandó ember számára nemigen adatik meg, hogy a világ markáns hegycsúcsaira törjön, ha azt vesszük, hogy egy alap magashegyi bakancs ára uszkve 300 rugó. S akkor még nem számoltunk az utazással és egy jó hódeszka árával sem. Semmi gond, az élményhez bőven elég az új SSX.