Transformers Universe PC

A NetDragon csapata ma bejelentette, hogy megállapodott a népszerű robotos játékok tulajdonosával, a Hasbroval egy Transformers MMO fejlesztéséről. A játék jövőre jelenik meg.
1391688042

Nem is annyira MMO a Transformers Universe

Régen hallottunk már a Transformers Universe felől, amit még négy éve jelentett be Jagex és a Hasbro. Nos, a játékot átdolgozták: nem szimpla MMO-t kapunk, hanem egy MOTA-t. Hogy ez pontosan mit takar, most kiderül.
1350318634

Első ingame látnivalókon a Transformers Universe

A Jagex gondozásában készülő Transformers MMO szép csendben formálódik a háttérben. Szerencsére a fejlesztők a New York-i Comic-Conon megtörték a csendet, és egy szép csokor screenshotot, valamint egy trailert tettek közzé a robotos online játékból. Nos, láttunk már szebb anyagot is.
1312473656

Transformers Universe - autóból Autobot

A mai semmitmondó teaser-hírünk ezúttal a Transformers világában játszódó MMO-ról szól. A három sikeres mozifilm után a Hasbro gondol a gép előtt görnyedő, pattanásos, online játékokat toló fiatalokra is. Szerintük a frencsájz elbír egy masszív internetes címet is. Íme a második előzetes.
1308411000

Kedvcsinálón a Transformers Universe

Valószínűleg a Transformers-mozifilmek megtekintése utáni baráti beszélgetések során legtöbbször felmerülő téma volt, hogy ki lenne autobot, s ki lenne inkább decepticon. Nos, jó hírünk van: a szépen, lassan készülő új Transformers MMO-játékban kiválaszthatod kedvenc oldalad.
1289753384

Folytatódik a Transformers: War for Cybertron

Ahogy azt az Activision legutóbbi pénzügyi helyzetjelentésében olvashattuk, a kiadó a jövőben még inkább építene majd a Transformers-sorozatra, és szerencsére az eddigi legjobb adaptációt, a War for Cybertront sem fogják elfelejteni a készítők, aminek nyilván mindenki örül. Mi is.
1288951260

Activision - megerősítve a 2011-es felhozatal

Az Activision tegnapi harmadik negyedéves gyorsjelentésében a cég megerősítette, hogy milyen fontosabb címek érkeznek majd 2011-ben. Semmi meglepetés, valószínűleg bárki megtippelte volna, hogy ezek a játékok (folytatások) jönnek jövőre is.
1288951249

3 milliónál a Starcraft II, jövőre is lesz Call of Duty

Az Activision Blizzard kiadta a harmadik negyedévre vonatkozó pénzügyi jelentését: ebből többek között kiderül, hogy a kiadó a vártnál jobb eredményt ért el, hogy a StarCraft II-ből mára 3 millió példány fogyott el, és hogy - milyen meglepő - jövőre is folytatódik a Call of Duty-sorozat.
1281283259

Transformers MMO készül

A NetDragon csapata ma bejelentette, hogy megállapodott a népszerű robotos játékok tulajdonosával, a Hasbroval egy Transformers MMO fejlesztéséről.