Sonic Colors , DS, PC, PS4, SW, XBOXONE

Új Nintendo-exkluzív résszel jelentkezik a Sonic-sorozat, a Colorsban különleges képességeket kap derék sündisznónk!
1308574800

Élen nyitott itthon a Duke Nukem Forever

Ahogy az várható volt, az új Duke Nukem fogta magát, és letarolta a hazai toplistákat is, noha a magyar közönséget legalább úgy megosztotta a lassan másfél évtizede készülő folytatás, mint bárhol máshol. A hét másik újonca az inFamous második része volt, ő is jól kezdett.
1307948400

Élen nyitott itthon az új Sims-kiegészítő

Ha nagyon akarja, a Sims azért még mindig meg tudja szorongatni a riválisokat. A harmadik rész új kiegészítője, az itthon magyarul is kapható Nemzedékek kapásból az élen nyitott, és az eddig uralkodó Witcher 2-t és World of Warcraft előfizetői kártyát is könnyű szerrel lenyomta.
1306861113

Élen nyitott itthon a The Witcher 2

Nem meglepő, hogy a lengyel felebarátaink által fejlesztett The Witcher 2 szépen kezdett itthon: már az első rész is nagy népszerűségnek örvendett anno, sőt az a folytatás sikerére újból bekerült a PC-s toplistára. A felhozatal alaposan átalakult, több új cím is bekavart a szokásos slágerjátékoknak.
1305455935

Vasemberből szedte meg magát a Sega

Bár a Sega videojátékos részlege nem szerepelt túl jól a tavalyi pénzügyi évben, az Iron Man 2 játékváltozata még mindig sok zsetont hoz neki. A kiadó hivatalosan is megerősítette, hogy a Total War játékokat jegyző Creative Assembly Alien-címet fejleszt, továbbá kijelentette: egyelőre nem akar új AvP-t.
1304692200

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Helyreállt az univerzum rendje - idézőjelben persze -, a hazai toplistát ismét a World of Warcraft előfizetői kártya vezeti, a korábbi csúcstartó Crysis 2 most már csak a második. Megérkezett a PC-s Portal 2 is, ez egyébként alaposan meglátszik az összesített toplistán is.
1304334044

Videón a törölt Sonic Extreme

Ha egy jól menő frencsájzból megannyi mellékágat szeretne kicsikarni a kiadó, akkor arról Sonic barátunk hosszasan tudna mesélni. Szerencsére nem minden ötlet lát napvilágot, sündisznónk például még az előző generációban kapott volna egy extrém sportokra kihegyezett játékot. Nem így lett.
1302248243

20 éves a Sonic, idén jön az új játék

Fontos mérföldkőhöz érkezett a Sonic-sorozat is: a hiperaktív sündisznó főszereplésével készült széria betöltötte a huszadik életévét, amit természetesen a Sega is megünnepel, mégpedig valószínűleg egy új játékkal. A pletykák szerint Sonic Generations lesz új rész címe, a teaser trailer már megérkezett.
1301058000

Újra letarolta a hazai mezőnyt az Assassin's Creed

Az Assassin's Creed: Brotherhood múlt héten megjelent PC-s verziója óriásit húzott a Ubisoft sikerjátékának hazai eladásain - bizony, valahol még mindig megőrülnek a számítógépes játékokért. A francia kiadó ráadásul triplán örülhet, elvégre a sorozat másik két része is ott figyel a legjobbak között.
1300375977

Három BAFTA-díjat is kapott a Heavy Rain

A Brit Filmakadémia kiosztotta a tavalyi év legjobb játékainak járó díjakat, valamint Peter Molyneux is megkapta a maga életműdíját - idén már másodszor. A díjátadó abszolút győztese a Heavy Rain, amely filmszerűségének hála három trófeát is bezsebelhetett, de a legjobb játék a Mass Effect 2 lett.
1300348800

Tizedik helyen nyitott a Fight Night Champion

Még éppen befért a legjobb tíz közé a Fight Night Champion: a PlayStation 3-on a második helyen, az Xbox 360-on pedig ötödik helyen nyitó bokszjátéknak az összesített listán a tizedik helyre futotta, ami azért nem rossz, ha azt vesszük, hogy a Fight Night rétegcím az EA sportjátékai között.