Angry Birds IPHONE, MAC, PC, PS3, PSP, X360

A Rovio kisebb hisztériát kiváltó vicces játéka, mely igazi bestseller iPhone-on és más platformokat is ostromol már. Vigyázat, alacsonyan szállnak a dühös madarak!
Típus:

Iskolába megy az Angry Birds

Tananyag lesz az Angry Birds-ből, a Rovio a Helsinki Egyetemmel együtt rak össze olyan oktatási segédeszközt, ami az iskolákban használható, és maximálisan a dühös madarakat veszi alapul.

A Sony is beállt az Angry Birds-film mögé

A Sony Pictures a minap bejelentette, hogy megállapodást kötött a Rovióval, így 2016-ban az ő közös munkájuk révén kerülhet mozikba az Angry Birds-sorozat alapján készült CG-animációs film.

HWSW: Kiadó lett a Rovio

Az Angry Birds szériával híressé és gazdaggá vált finn cégért sokan aggódnak, ugyanis a madarak és disznók háborúján túl nem tudtak eddig felmutatni mást, ami hasonló durranás lett volna - írja a HWSW.

A legnépszerűbb Kinect és PlayStation 3 játékok (x)

Barátaink a Konzolok Szervizénél készítettek egy összeállítást az elmúlt idők legnépszerűbb, legjobban fogyó Xbox 360 Kinect és PlayStation 3 játékokról. Nézd végig a listát, jó kis akciók vannak benne!

Angry Birds - hétvégén indul a rajzfilmsorozat

Hétvégén veszi kezdetét az Angry Birds Toons rajzfilmsorozat, amit tévécsatornák, on-demand szolgáltatások és maguk a játékok közvetítenek majd. Magyarországon az utóbbi alternatíva életképes.

Ezek voltak 2012 legnépszerűbb iOS-alkalmazásai

Az Apple az iPhone-ra és az iPadre levetítve is közzétette az év legnépszerűbb ingyenes és fizetős alkalmazásainak listáját, amik között nem meglepő módon rengeteg a játék is.

Jó úton halad az Angry Birds-film

A Rovio Entertainment megerősítette, hogy már javában készül az Angry Birds-film, amely 2016 folyamán kerülhet a mozikba. A Gru című animációs eposz producere, John Cohen bábáskodik felette.

A finnek Angry Birds-üdítőt isznak

Az Angry Birds sikerének egyik kulcsfontosságú titka, hogy a Rovio nemcsak játékfejlesztésben gondolkodik, remek érzékkel építgeti a dühös madarak márkáját - nemigen létezik olyan termék ma már, amiből nincs Angry Birds-változat, ha mégis akad, neki sem kegyelmeznek a finnek.

Saját játékot kapnak az Angry Birds malacai

Ha Te is azok közé tartozol, akik sajnálták az Angry Birds malacait, kezdhetsz izgulni, ugyanis a derék sertések hamarosan visszavágnak! A Rovio spinoff játékot csinál közkedvelt sorozatához, ebben a főszerepet a dühös madarak által folyamatosan terrorizált, tojáslopó disznók kapják.

Jönnek az első xboxos játékok Windows 8-ra

Megtörtént végre, aminek meg kellett történnie. A Microsoft tegnap bejelentette a Windows 8-ra érkező játékok listáját, melyek elsőként Xbox 360-on és mobilplatformon hódítottak. Találunk azért Windows 8-exkluzív címeket, néhányat pedig előretelepítve is az Xbox Games menüpontban.