LEGO Pirates of the Caribbean: The Video Game Nintendo, PC, PlayStation, Xbox

LEGO-feldolgozást kapnak a Karib-tenger kalózai filmek, amelyben Jack Sparrowt és társait kell majd terelgetnünk 20 pályán keresztül.
1351522800

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

A FIFA 13 kirobbanthatatlan az első helyről, az EA Sports focis játéka már egy hónapja kisajátítja magának az aranyérmet. Hátul azért történnek változások, jóllehet az igazi rendbontó megjelenések még csak a következő hetekben jönnek. Csekkoljátok a legújabb toplistát!
1317539195

HWSW: Amikor a videojáték találkozik a LEGO-val

A gyerekek egyre fiatalabb korukban ismerkednek meg a játékkonzolokkal és a videojátékokkal, azonban jó ideig a klasszikus játékok sem fognak eltűnni. A gyártók új ötletekkel kísérleteznek, de ők is inkább a digitális lehetőségek között kutatnak az újdonságok után, írja a HWSW.
1306434472

LEGO Pirates of the Caribbean teszt

2005-ben az Eidos gondozásában indult el a legenda, melyen azóta már rengeteg kis lurkó felcseperedett, és a legjobb az egészben, hogy eme folyamat közben a szülőknek se kellett ásítva asszisztálni az eseményekhez. Itt van az újabb fejezet, mégpedig a Karib-tengeri kalózok formájában, lássuk hát, mekkora sikerre számíthatunk.
1304928000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezúttal rövid, de relatíve sűrű listával szolgálhatunk a heti játékmegjelenések rovat keretében. Hamarosan visszatérnek a Karib-tenger kalózai, így kaptunk egy LEGO-változatot, és végre belekukkanthatunk a Splash Damage új, cseppet sem szokványos FPS-ébe, a Brinkbe is.
1303639200

Látnivalókon a LEGO Pirates of the Caribbean

Egy raklapnyi screenshot és egy új trailer érkezett a májusban megjelenő LEGO Pirates of the Caribbeanről, melyen a második film, a Dead Man's Chest legósított pillanatai vehetők szemügyre. Bár a LEGO-játékok már a fülünkön jönnek ki, Sparrow kapitányt még nem láttuk műanyag változatban.
1302688800

Júniusban jön a 3DS-es Zelda: Ocarina of Time

A Nintendo hosszú listát közölt, melyen azok a platformjaira készülő játékok szerepelnek, amelyek tavasszal vagy a nyár elején kerülnek boltokba. Az egyik legérdekesebb cím közöttük minden bizonnyal a 3DS-es The Legend of Zelda: Ocarina of Time, amely júniusban mutatkozhat be a nagyközönség előtt.
1296659524

Itt a LEGO Pirates of the Caribbean első trailere

A Johnny Depp által játszott Jack Sparrow kapitány belépője a Karib-tenger kalózai című film egyik emlékezetes jelenete volt, nem csoda, hogy a Traveller's Tales is megemlékezik majd róla az új LEGO-játékban. Az első trailerben ezt az átvezetőt vehetitek szemügyre, nem érdemes kihagyni.
1290101992

Jön a Karib-tenger kalózainak LEGO-változata

Legosítják a Pirates of the Caribbeant is, derült ki a Disney Interactive és a Traveller's Tales mai bejelentéséből: a LEGO Pirates of the Caribbean már jövő tavasszal boltokba kerül, és egyértelműen azt a célt szolgálja, hogy reklámot csináljon a szintén 2011-ben érkező negyedik filmnek.