Jön a Karib-tenger kalózainak LEGO-változata

  • Írta: fojesz
  • 2010. november 18.
  • Bejelentés
Link másolása
Legosítják a Pirates of the Caribbeant is, derült ki a Disney Interactive és a Traveller's Tales mai bejelentéséből: a LEGO Pirates of the Caribbean már jövő tavasszal boltokba kerül, és egyértelműen azt a célt szolgálja, hogy reklámot csináljon a szintén 2011-ben érkező negyedik filmnek.

Nem tudjuk még, hogyan fogadják majd a játékosok a LEGO Pirates of the Caribbeant, az mindenesetre "érdekes", hogy ilyen hamar érkezik a következő LEGO-játék. A Star Wars: The Clone Wars című animációs sorozat építőkockás adaptációja februárban fog megjelenni, ehhez képest a tavaszi premier nagyon korán van - a TT Games valószínűleg a Disney Interactive nyomására állt rá az új projektre, a kiadó ugyanis Karib-tenger kalózai játék nélkül maradt, miután lelőtte az Armada of the Damned projektet.

Márpedig egy kalózos játékra szükség van, hiszen májusban jön a negyedik mozi (On Stranger Tides), amihez dukál valamilyen adaptáció is. Úgy néz ki, ez a szerepkör a LEGO Pirates of the Caribbeanre maradt, amely ugyan játékmenetre feltehetően nem különbözik majd az elődeitől, ellenben itt már más szereplőkkel (Jack Sparrow és társai) kalandozhatjuk végig az eddigi és az új film történeteit. A készítők 20 pályát, kétfős kooperatív módot és 70 különböző karaktert ígérnek - igaz, valószínűleg ebből legalább 10 maga Sparrow lesz, mindig más-más öltözékben.

A játék PC-re, PS3-ra, Xbox 360-ra, PSP-re, Wii-re és "a Nintendo DS-család tagjaira" készül - ez utóbbi megnevezés felettébb érdekesnek tűnik, s bár nem jelenti azt, de nem is zárja ki, hogy 3DS-re is megjelenhet a program. (A rohamtempó miatt erre nem vennénk mérget.)

12.
12.
Folti90
Csipem a lego gameket, de ez már sokadik rókabőr!
11.
11.
bzsp
10.
10.
Mortis
Illik a filmekhez. Lejtmenet. :P
9.
9.
Samu
Igazából mind egyforma legyen az Batman,Indy vagy SW,HP és most a karib...állandóan ugyanazt kell csinálni!És mégis játszani fogok/fogunk vele mert feleségemmel pont azokat a filmeket (is) kedveljük amiket átütetnek ilyen lego-köntösbe,és mert együtt szórakozni ezekkel nagy móka!Ezek már nem is gyerkőcöknek készülnek,hanem ilyen megfáradt szülőknek mint mi...Azért reméljük lesz bennük egy kis kreativitás és visznek bele új dolgokat mert a HarryPotteresen bepunnyadtam párszor.
8.
8.
gogolbordello2
Mért nem tudnak olyan legó játékot készíteni ahol építeni kell,majd amit építettél használhatnád?(tudom ennek rengeteg technikai nehézsége van,de ennek lenne értelme).Ehelyett csinálnak rengeteg ugyanolyan casual platform szarságot,ez engem sért,mert a valódi legót én nagyon szeretem és még a mai napig játszom vele.
7.
7.
p.balou
6: xD. Ezt vártam tőled! :D Nem okoztál csalódást.
5: Ja, azaz egy...
6.
6.
Oliv3r
én azt várom,a legó vajon mikor tör be a pornó iparba
5.
5.
danez11
star wars pedig fasza volt még anno :D
4.
4.
Berencsit
én se értem. igaz, még egyet se próbáltam ki, mármint egy ilyen "llegós" cuccot de nem is szándékozom...
3.
3.
Dark_Temptation
undorító...., utálom az összes legót... miért ilyen retkeket csinálni?
1.
1.
p.balou
T_T Én ezt a sorozat meggyalázásának tartom. Ahogy a Harry Potter nél. Ez a Lego HP 1-4...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...