Pac-Man Championship Edition DX PS3, X360

Újabb Pac-Man reinkarnáció érkezett: a PS3-ra és Xbox 360-ra megjelent Championship Edition DX új játékmódokat és pályákat tartogat a világ legnépszerűbb játékhőse számára.
1660028400

Élőszereplős filmet kap Pac-Man

Egyelőre nehezen tudjuk elképzelni a dolgot, a hírek szerint azonban a világ legéhesebb sárga gömböce, Pac-Man is megkapja a saját egész estés, élőszereplős mozifilmjét.
1653375600

Hamarosan Pac-Man is csatlakozik a Fortnite-hoz

Újabb videojátékos kollaboráció van készülőben a Fortnite háza táján, ezúttal az ikonikus Pac-Man kapja a főszerepet.
1596110400

Pac-Man-kiadás érkezik a Monopolyból

A Pac-Man negyvenedik születésnapjára egy spéci Monopoly-kiadással hangol a Hasbro. A fő ékessége egy mini játéktermi gép lesz, aminek természetesen kulcsszerepe van a játékban.
1438788300

A Dark Souls is bekerült az új Humble Bundle-be

Gamescom-közvetítésünket megszakítva említjük meg nektek, hogy tegnap elrajtolt a legújabb Humble Bundle, amely a Bandai Namco játékaira fókuszál. Kis pénzért Pac-Man, nagy(obbacska) pénzért Dark Souls a jutalmad.
1427810400

Mostantól bárki beleteheti Pac-Mant a játékába

Érdekes húzással rukkolt elő a Bandai Namco: a kiadó néhány népszerű karakterét szabadon felhasználhatóvá teszi a japán fejlesztőcégek számára, így Pac-Man elméletileg bármelyik japán címbe bekerülhet majd.
1379916000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ha úgy vesszük, lassítottak egy picit a tempón a kiadók, kár is lenne a Nagy Őszi Játékszezon előtt ellőni minden puskaporukat. Játszani persze lesz mivel, például a héten érkezik a FIFA 14 is.
1346482847

Jönnek az első xboxos játékok Windows 8-ra

Megtörtént végre, aminek meg kellett történnie. A Microsoft tegnap bejelentette a Windows 8-ra érkező játékok listáját, melyek elsőként Xbox 360-on és mobilplatformon hódítottak. Találunk azért Windows 8-exkluzív címeket, néhányat pedig előretelepítve is az Xbox Games menüpontban.
1309766458

A legkedveltebb arcade játék a Pac-Man

Az alaphelyzet már ismerős: adva vagyon egy új felmérés, melyben az eredeti Pac-Man játék került ki győztesen. A megkérdezettek szerint ugyanis erre a bájos figurára emlékeznek a legnagyobb szeretettel a játéktermi játékosok. Ez szép eredmény, ráadásul előnye szinte behozhatatlan.
1291287619

A Black Opsszal játszottak a legtöbben a Live-on

A Treyarch hidegháborús shootere olyan nagy neveket taszított le a trónról a november 22-től kezdődő héten, mint a Modern Warfare 2 és a Halo: Reach. Ezzel a Call of Duty: Black Ops lett a legnépszerűbb multis játék az Xbox Live-on. PC-s és konzolos listáinkból kiderül, milyen címekkel játszanak a legtöbben.
1290418771

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Igen, végre eljött ez a hét is: úgy tűnik, most már semmi sem választhat el bennünket attól, hogy a kezeink közé vehessük a Gran Turismo ötödik részét. A játék régóta készült, sokat is késett, most pedig nagyok az elvárások vele szemben, de remélhetőleg nem kell csalódnunk a Polyphony Digitalban.