Anarchy Reigns PS3, X360

Multiplayer-orientált akciójáték a PlatinumGames srácaitól. A játékot részben a MadWorld játékmenete és univerzuma ihlette.
1358855254

Anarchy Reigns teszt

Fél évvel többet vártunk rá, mint a japánok, de végül ide is befutott a Platinum Games legújabb agymenése. Az Anarchy Reigns alapvetően meggyőző lenne, mégis óriási kihagyott ziccer a készítők részéről.
1358172000

A legfrissebb brit játékeladási toplista

Ahogy megírtuk, nem lesz több magyar toplista, ezért az érdeklődők kedvéért a brit játékeladások alapján készült összesítést mutogatjuk majd a jövőben. Ez más egy picit, például arányában jóval több benne a foci.
1357747243

Launch traileren az Anarchy Reigns

Végre meglódultak az idei játékmegjelenések. Pénteken jelenik meg a hányatott sorsú Anarchy Reigns, azaz a Platinum Games legfrissebb alkotása. Színpompás egyveleggel kecsegteti a non-stop akcióra fogékonyakat.
1357583172

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az év legelején járunk, így természetesen játékmegjelenésből sem lesz sok (legalább jut még idő pótlásra), de azért mégis akad egy-kettő premier. Hogy milyenek, az már más tészta...
1350738000

Januárban jön az Anarchy Reigns

Hosszas huzavona után a Sega elárulta, mikor érkezhet meg Európába és az Egyesült Államokba a Japánban már júliusban debütált Anarchy Reigns. A Platinum Games akciójátéka a jövő év elején rajtol, valószínűleg szimplán az időzítés áll a több hónapos csúszás hátterében.
1347433200

Szerda reggeli galériafrissítés

Összeszedtük az elmúlt napok legjobb screenshotjait - azokat, amik valamiért nem kaptak külön cikket, de mindenképpen érdemesek a figyelemre. Mai összeállításunkban lesz Anarchy Reigns, Dead or Alive 5, Family Guy, Lococycle, XCOM és Metal Gear Rising is!
1340092800

Csak jövőre jelenik meg az Anarchy Reigns

Nem sok játéknál fordul elő, hogy másodjára is el tudjam sütni ugyanazt a címet - az Anarchy Reigns számára ez már mindenképpen összejött. A PlatinumGames játéka idén már nem jelenik meg Európában, noha eredetileg 2011 őszére ígérték a premiert a fejlesztők. Megéri rá várni?
1332489633

Anarchy Reigns - mozgásban Bayonetta

Oké, lehet, hogy jobban örültünk volna annak, hogy a titkárnős külsejű végzet asszonya inkább a Bayonetta 2-ben tűnik fel, nem pedig vendégszereplőként az Anarchy Reigns-ben, a rajongók viszont ennek az apró falatnak is örülhetnek - lássuk, miként domborít a leányzó az új szerepében.
1311775200

Anarchy Reigns - terítéken a játék története

Kicsit régen hallottunk az Anarchy Reignsről, talán inkább csak az volt feltűnő, hogy a kétnaponta érkező karaktervideók után most visszavettek a tempóból a készítők, és csak időnként dobnak ki valami ízelítőt a multiplayer-orientált akciójátékról. Most például a sztorielőzetes futott be.
1307541600

E3 2011: Anarchy Reigns - gyilkos mozdulatok

Úgy látszik, a Sega úgy gondolta, már elsütöttek mindent, amit verekedős témában el lehet sütni, így az Anarchy Reigns egy kissé más stílusban indul, mint az eddigi bunyós anyagok: a nevéhez méltóan teljes anarchia uralkodik az arénákon, ahol a szereplők szétfűrészelik egymást.