State of Decay PC, X360

A Class 3 kódnéven futó zombis játék nyitott világgal kecseget, egyenesen az Undead Labs boszorkánykonyhájából. Megjelenés XBLA-en.
1370332859

Holnap jelenik meg a State of Decay

Az Undead Labs nyitott világú zombis túlélőjátéka megjelenési dátumot kapott. A State of Decay június ötödikén, azaz holnap landol Xbox Live-on. A fejlesztők nem kapkodták el a bejelentést.
1370253600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Mérsékelt termést produkált a játékipar erre a hétre, PC-n ugyan sok megjelenés lesz, de a többi platformon csak elvétve akad játék - igaz, akad közöttük egy-két érdekesség, mint a PS Vitás Limbo és a Remember Me.
1365868804

Júniusban jelenik meg a State of Decay

Az Undead Labs nyitott világú zombis címe, a State of Decay júniusban érkezik. A letölthető játékban néhány túlélő arra törekszik, hogy újjáépítse a világot, ami nem lesz könnyű. Új előzetessel szolgálhatunk.
1351760457

State of Decay - petárdákkal a holtak ellen

Zombis játékokból szerencsére nem szenvedünk hiányt, ám a State of Decay mégis próbál némi újdonságot vinni a receptbe. A letölthető sandbox cím egy nyitott világban játszódik, ahol figyelnünk kell az erőforrásainkra, és sok esetben csak némi leleménnyel teljesíthetjük a célkitűzéseinket.
1345620519

Bemutatkozik a State of Decay

Az Undead Labs végre lerántotta a leplet az eddig Class3 munkacímen futó alkotásáról. Az anyag vérbeli zombis címnek ígérkezik: nyitott világban járunk, amit elleptek az élőholtak. Feladatunk a túlélés, bázisunk építése. Akció lesz dögivel, valamint autókázhatunk is. Lásd a képeket és a trailert!
1326018900

Egy kör a zombis Class 3 fejlesztőinél

Találóan Undead Labs névre hallgat a stúdió, ahol a Class 3-ra keresztelt zombis anyag készül. A srácok most fogtak egy kamerát, és körbevezetnek minket a stúdióban, ami megfelelően hangulatos ahhoz, hogy bármelyikünk ott akarjon dolgozni. De a játékból is látunk valamit...
1296896442

Class 3 - online zombis játék XBLA-re

Az Undead Labs egy nyitott világú játékot készít Class 3 munkacímen, túl kell élnünk a zombi-apokalipszist, a fejlesztésért az ArenaNet alapítója, Jeff Strain felel. Hangsúlyos tényezőt képvisel az online játék, ahol barátainkkal karöltve fedezhetünk fel új területeket. Megjelenés kizárólag Xbox Live Arcade-en.