Inversion PC, PS3, X360

A TimeShift fejlesztőinek új játékában a kulcs a taktikai szituációkban lesz: rejtvényeket oldunk meg, fedezékeket kreálhatunk magunknak a futurisztikus gravitációs fegyverünkkel.
1317456021

Inversion - a 3G körül forog minden

Noha jelen esetben nem a mobilkommunikációban használatos 3G-t veszi alapul a Saber Interactive új játéka - ennél sokkal földhözragadtabb klisékkel operál. A 3G náluk ezt jelenti: guns, grenades, gravity, azaz a fegyvereket, a gránátokat és a gravitációt takarja a rövidítés. Mindenből kijut most nekünk.
1316788237

Inversion - a támadó lendület

Nincs megállás az Inversion legújabb játékmeneti szösszenetében, rendkívül változatos eszközökkel oszlathatjuk szét az ellenséget, gravitációs puskánkra vagy a szimpla gépfegyverünkre hagyatkozva. A mókába beleszólhat még zéró-gravitáció és számos fizikára épülő puzzle-közjáték.
1312880455

GC 2011: Befutott az Inversion kedvcsinálója

A Saber Interactive ezúttal a gravitáció szabályaival birkózik meg a jövőre érkező Inversionben. Legfőbb fegyverünkkel barikádokat építhetünk, netán a városunkat megszálló gonosztevők ellen fordíthatjuk a fizika törvényeit. A kölni kiállításra szánt előzetes már megtekinthető.
1307613683

E3 2011: Inversion kedvcsinálók érkeztek

A nagy nevek mellett némileg feledésbe merült a Saber Interactive gravitációmanipulálós akciójátéka, pedig szinte teljesen kihasználja az alapötletet. Eddig a percig tényleges játékmeneti pillanatokat nem is láttunk belőle, a látottak alapján egész ígéretes co-op hent válhat a játékból. Lássuk a medvét!
1303210833

Újabb traileren az Inversion

A legutóbbi élőszereplős videó csupán a hangulat megteremtésében segédkezett, ezúttal már renderelt előzetesnek örülhetünk a Saber Interactive legújabb projektjéből. A gravitációval való játszadozás adja a TPS igazi magvát, a fizika erejét fordíthatjuk a megszálló ellenség ellen.
1302159606

Élőszereplős Inversion teaser érkezett

A Timeshiftről elhíresült Saber Interactive már több éve serényen munkálkodik a közeljövőben játszódó Inversionön: a játékmenet magvát egy futurisztikus gravitációs fegyver adja, mellyel manipulálhatjuk a fizika legalapvetőbb törvényét. A hús-vér szereplőkkel leforgatott kedvcsináló már megtekinthető.
1296918012

Inversion - 2012-ben jön a Saber új játéka

Bár a Namco Bandai már 2009 őszén bejelentette a TimeShiftről elhíresült Saber Interactive új co-op mókára kihegyezett TPS-ét, úgy néz ki, kell még egy év extra fejlesztési idő a projektnek. Gravitációs fegyverünkkel fedezékeket kreálhatunk magunknak, a harc mellett számos puzzle vár ránk.